Bicicletele Specialized, testate cu Veloteca la Bucuresti

BUCURESTI - 31 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Ti-ai dorit vreodată să testezi cele mai impresionante biciclete din lume? Sa alergi pe ele, sa incerci sa intelegi cum functioneaza si ce oferă tehnologia de ultimă oră?
In perioada 1 – 2 iunie 2013, bicicletele Specialized pot fi testate in Romania in cadrul evenimentului „Test the Best”, desfasurat la Hotel CARO (carohotel.ro), Bucuresti.

Specialized in Romania prin Veloteca

Din dragoste pentru biciclete

velotecarii

Specialized Bikes este sinonimul calitatii, al inovatiei tehnologice si al designului desavarsit. La toate acestea se adauga acea emotie speciala care te incearca atunci cand folosesti o astfel de bicicleta.

Si pentru a demonstra ca Specialized nu este o simpla marca de biciclete, firma, cu sediul in California, a inaugurat la mijlocul acestei luni propriul tunel aerodinamic. In timp ce majoritatea tunelurilor aerodinamice sunt destinate industriei auto si aero-spatiale si in timp ce majoritatea marcilor de biciclete, chiar si unele de top, nici nu se gandesc sa-si testeze modele intr-un astfel de mediu sau o fac insa in tuneluri inchiriate si destinate altor produse, cum ar fi automobilele, Specialized a decis ca cel mai bine pentru ca produsele sale sa fie cele mai rapide iar marca sa ramana in top, acolo unde se stie ca ii este locul, este sa dispuna de propriul tunel.

Weekendul aceasta, iubitorii mersului pe doua roti si fara motor vor putea incerca pe propria piele tot ce am povestit mai sus. Specialized Bikes este prezenta in Romania de ceva vreme, insa acesta este primul eveniment la care ai ocazia sa atingi, sa testezi si sa ti se explice orice detalii tehnice sau de design si confort la care te poti gandi. Echipa Test the Best este „specializata” si nici o remarca sau intrebare nu va ramane fara raspuns.

In cadrul evenimentului vor putea fi testate in jur de 20 de biciclete pentru sosea si munte, cu diferite marimi de cadru, cum ar fi celebrele Roubaix, Venge si Tarmac – pentru sosea si Stupjumper, Epic, Crave sau Enduro – pentru munte. Poţi folosi mai multe biciclete în paralel dacă doreşti să le compari între ele.

Unde? Cand? Cum ma inscriu?

In cadrul evenimentului tinut in incinta Hotelului CARO,  intrarea este libera iar vizitatorii pot veni oricand in timpul programului. Pentru a se asigura insa ca bicicleta dorita este disponibila pentru test la ora la care se doreste, este recomandata rezervarea modelului respectiv pe paginile de internet enumerate mai jos.

• Programul zilelor de 1 si 2 iunie 2013: sambata intre orele 14-19 si duminica intre orele 10-19.

Pentru rezervări se ofera aceste linkuri:

- pentru sambata www.specialized.hu/testRider/viewTestEvent/eid/15/hl/ro ;

- pentru duminica www.specialized.hu/testRider/viewTestEvent/eid/16/hl/ro.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/341727069287308/

Despre Veloteca

Veloteca este cel mai mare magazin multi-marcă de biciclete din Romania. Numai la noi poţi alege o bicicletă pentru oricare membru al familiei, din cele peste 200 modele expuse in magazin. Un magazin unde poţi găsi biciclete de toate felurile, pentru adulţi sau copii, accesorii, echipamente de oraş, de şosea şi de munte, rastele de biciclete, literatură de specialitate, hărţi sau ghiduri. Aici este disponibil un Centru de Testare biciclete specializat şi un Atelier Service foarte bine dotat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/veloteca/bicicletele-specialized-testate-cu-veloteca-la-bucuresti