Tehnologie cu infrarosii pentru vinuri

BUCURESTI - 28 iunie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In luna iulie, VINEXPERT va aduce pe piata primul termometru cu infrarosii, conceput a masura rapid si precis temperaturile vinurilor.

Servirea vinului la temperatura corecta este extrem de importanta pentru eliberarea aromelor si buchetului, motiv pentru care masurarea cu precizie a temperaturii devine esentiala. Aici intervine termometrul cu infrarosii. Incorporand tehnologie IR de ultima ora, termometrul permite masurarea exacta, fara contact, a lichidului din sticla/pahar, evitand orice potentiala contaminare. Datorita senzorului retractibil, nu se murdareste si nu necesita spalare. Cu un design simplu si elegant, usor de purtat in buzunar si putand fi operat cu o singura mana, este comod pentru folosire repetata. Functioneaza instantaneu si mult mai precis decât orice alt termometru. E suficient sa-l tineti la 2-3 cm de suprafata vinului si clic!

Tehnologie cu infrarosii pentru vinuri

De ce e atât de importanta masurarea temperaturii?

Orice iubitor al vinului stie ca „temperatura camerei” cu greu poate fi considerata un etalon pentru masurarea corecta a temperaturii vinului rosu. Sistemele moderne de incalzire ridica temperatura camerelor peste 23ºC. La aceasta temperatura, toate vinurile isi pierd farmecul. Evident, oscilatii de 10-11 ºC va pot altera vinul si retineti ca vinariile monitorizeaza conditiile de stocare cu precizie de un grad. Chimia delicata a vinului nu se incheie o data cu imbutelierea. Asadar, cu cât va apropiati de temperatura recomandata de producatori, cu atat mai bine.

VINEXPERT detine singura retea de magazine specializate de vin din Romania si primul magazin online de vinuri. In colectia sa generoasa se regasesc vinuri de exceptie din Romania si din strainatate, comentate si actualizate la zi. VINEXPERT mai ofera clientilor sai accesorii specializate si de lux, marci renumite din Europa.

Despre VINEXPERT

VINEXPERT - Cea mai mare colectie, cea mai buna selectie.
Tel: (021) 326 85 39
Fax: (021) 326 85 40

office@vinexpert.info

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vinexpert/tehnologie-cu-infrarosii-pentru-vinuri