Cine e Studentul Anului?

BUCURESTI - 13 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Spune-ne tu cine crezi ca e Studentul Anului si noi te premiem. Dacă profilul facut de tine se potriveşte cu unul dintre câştigătorii concursului Studentul Anului, îţi dăm de citit.Tritonic îţi răsplăteşte intuiţia. http://studentulanului.ro/chestionar/

Cine e Studentul Anului?

VIP ti-a pregatit o noua surpriza: Da-ti cu parerea pe http://studentulanului.ro/chestionar/ despre cum ar trebui sa fie Studentul Anului si, daca o nimeresti, s-ar putea sa avem ceva pentru tine. Alege raspunsurile la cele 10 intrebari si vezi pe 13 decembrie daca Studentul Anului e tocilar, cool sau macho.

Tritonic Grup Editorial pune la bataie carti pentru castigatori, pentru ca 'Cititul NU dauneaza sanatatii'.

Parteneri media: Compact, Cotidianul, Monopoly, Wall-Street, E-Jobs, 9AM.

Echipa Studentul Anului va ureaza SUCCES!

Despre Voluntari pentru idei si Proiecte

Reteaua nationala VIP (Voluntari pentru Idei si Proiecte) reuneste cele mai importante centre universitare din Romania. 500 de membri si alumni VIP se dedica organizarii proiectelor asociatiei si promovarii activitatii de VOLUNTARIAT in Romania.
Adina Marincea
PR Officer VIP Romania
adina.marincea@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/voluntari-pentru-idei-si-proiecte/cine-e-studentul-anului