Ascultă hiturile sau vizualizeaza videoclipurile preferate direct din Cloud, oriunde te-ai afla!

BUCURESTI - 17 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Tehnologie

Luna Cadourilor este plina de surprize la VONINO.

Ascultă hiturile sau vizualizeaza videoclipurile preferate direct din Cloud, oriunde te-ai afla!

Disponibil pe calculator sau pe oricare dispozitiv mobil (telefon sau tabletă), pachetul de servicii VStorage, oferit gratuit de VONINO impreuna cu ArpaCloud, este singurul de acest fel pe piata din Romania, oferind nu mai putin de 512GB spatiu de stocare in Cloud, cu posibilitatea de a face "streaming" direct de pe dispozitivul tau VONINO, fara a fi necesara descarcarea videoclipului sau a melodiei .

Vstorage de la Arphacloud in colaborare cu Vonino, va prezinta noul serviciu de cloud

Vstorage de la Arphacloud in colaborare cu Vonino, va prezinta noul serviciu de cloud

 Toate tabletele Vonino sunt compatibile cu serviciu Vstorage de la Arpacloud .Nu trebuie decat sa aveti un dispozitiv Vonino si beneficiati GRATUIT de 512GB in Cloud, cu care puteti sa faceti "streaming" direct de pe tableta sau telefonul tau .

 Pentru orice informatii va rugam contactati echipa VONINO la numar de telefon +40215698533 sau email: office@vonino.ro 

Despre VoninoVonino Corporation este o companie americanacare ofera clientilor sai produse electronice inovatoare , fabricate cu ajutorul celor mai noi tehnologii.Compania s-a dezvoltat într-unul din producatorii OEM/ODM cu cea mai mare crestere, angajandu-se în producţia de Tablete PC, Smartphone-uri, TV Boxuri, navigatii GPS, MP3 playere şi accesorii pentru calculator. Un brand globalPrezent pe toate cele 5 continente, Vonino s-a consolidat ca un brand global, care, an după an, si-a marit cota de piata. Vonino participă la cele mai mari targuri internationale, luând pulsul sectorului de tehnologie. În aceste intalniri sunt prezentate noutati tehnologice şi noile noastre produse.