Trupa Smokie acompaniati de Orchestra 101 Viori

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fisiere atasate:

45321-smokie-1.jpg

Smokie, trupa care a scris istoria rock-ului si a intrat in Cartea Recordului se intoarce in Romania de sarbatori! Concertul “Christmas with Smokie and 101 Violins” va extazia publicul prezent pe 19 decembrie la Sala Polivalenta, avand in vedere ca organizatorii au pregatit surprize de proportii pentru acest an.

Trupa Smokie acompaniati de Orchestra 101 Viori

De la colaborarea inedita cu o orchestra de asemenea anvergura si pana la modificarea scenei pentru crearea unei atmosfere de exceptie, evenimentul va constitui un show real al trairilor si vibratiilor, o amintire remarcabila pentru cei ce nu-si permit sa rateze o astfel de ocazie.

Membrii Smokie au imbratisat entuziasmati ideea propusa inca de anul trecut de organizatorii acestui eveniment – aceea de a realiza un show cu totul special in compania Orchestrei 101 Violins - considerand ca fiind o adevarata provocare artistică.

Orchestra 101 Violins este compusa din cei mai buni violonisti, proveniti filarmonici de prestigiu din tara. Dintre acestia il amintim pe infailibilul Dan Bozgan, concert maestru la Teatrul Liric din Craiova, un virtuos al viorii, cunoscut pentru prestatiile sale de-a dreptul incantatoare in cadrul unor stralucitoare spectacole nationale cat si intrenationale, acompaniind solisti de elita.

“Alaturi de orchestra 101 Violins, legendara trupa Smokie va interpreta intr-o maniera unica piesele care i-au consacrat, dar si melodii mai recente. De la sound impecabil si decor de zile mari si pana la atmosfera pe care o vom crea, suntem siguri ca spectacolul va ramane in sufletele tuturor celor ce apreciaza muzica de calitate ” a declarat Pepino Popescu,organizatorul evenimentului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vreaubilet-ro/trupa-smokie-acompaniati-de-orchestra-101-viori