Jocoloco, cea mai mare investitie in gamingul casual online romanesc

BUCURESTI - 3 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Publisher-ul WebCocktail anunta lansarea site-ului de gaming online www.jocoloco.ro. Brandul ‘’Jocoloco’’ este creatia cunoscutei agentii de branding “Brand Tailors”, rezultatul unui proces intens de brainstorming si variante de nume. Mascota site-ului, ce face parte dintr-o noua specie animal, Jocoloco, animal ce are la baza ornitorincul de culoare mov cu manusi si sosete galbene, reprezinta prima initiativa din gaming-ul online romanesc de a identifica un personaj cu un concept de portal de gaming.

Jocoloco, cea mai mare investitie in gamingul casual online romanesc

Obiectivul www.jocoloco.ro este de a deveni cel mai important site de casual gaming din Romania in mai putin de un an. Pentru a atinge obiectivul, importante resurse au fost deja alocate pentru promovare. Publisherul Web Cocktail planuieste ca Jocoloco.ro sa fie devina marca # 1 ca notorietate spontana si primul furnizor de advertising online pentru clientii de publicitate care targeteaza jucatorii activi. Structura demografica pe care WebCocktail o urmareste pentru jocoloco.ro este compusa din persoane dinamice, tinere, cu studii medii si superioare, atat barbati cat si femei, care sunt utilizatori frecventi de Internet. Conform estimarilor WebCocktail, site-ul va deveni profitabil in octombrie 2009. Pana la data la care estimeaza ca va intra pe profit, Web Cocktail a prevazut cheltuieli de peste 100,000 de Euro.
Inovatia adusa de Jocoloco in Romania o reprezinta introducerea advergaming-ului ca mijloc de comunicare in masa. Advergaming-ul se refera la posibilitatea de a plasa un brand in interiorul jocului si de a crea awareness intr-o maniera ne-intrusiva pentru respectivul mesaj publicitar. Conform studiilor, prin advergaming rata de retentie a mesajului publicitar este de 10 ori mai mare fata de un banner ad.

Despre Web Cocktail

Webcocktail este cel mai tanar publisher online cu peste 50 de domenii achizitionate ce urmeaza a fi dezvoltate. In prezent, portofoliu WebCocktail detine site-uri precum: www.jocoloco.ro, www.officegames.ro, www.travelblogs.ro si www.jocolino.ro (incepand din Noiembrie 2008).
Malina Iordache
Marketing Executive
malina@webcocktail.ro
0722.682022