Patru motive sa alegi muzica de calitate pentru o nunta inedita

BUCURESTI - 25 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Nunta este poate cel mai frumos moment din viata unui cuplu. Organizarea evenimentului insa poate fi o treaba dificila, pentru ca petrecerea de nunta presupune alaturarea unui numar mare de oameni diferiti.

 Cantam din dragoste pentru muzica,iar de obicei, le cantam celor care se iubesc. 

Trupa Amatis

Restaurantul frumos decorat, mancarea gustoasa si muzica de buna calitate sunt insa trei elemente esentiale care transforma petrecerea de nunta intr-un eveniment reusit.

Muzica este acel detaliu care apropie oamenii, care ii face pe toti invitatii sa vorbeasca aceiasi limba, indiferent de varsta sau pozitie sociala, de aceea este esential sa alegi cea mai buna muzica pentru nunta, afirma cei doi solisti ai trupei Amatis - Octavian & Mihaela.

Iata patru motive care sa te determine sa angajezi o formatie de nunta pentru a-ti anima cea mai frumosa zi din viata ta!

Destinde atmosfera

O formatie de nunta este elementul care distinde atmosfera, care poate transforma oamenii necunoscuti in prieteni apropiati. Muzica este acel detaliu care ii face pe oameni sa fie mai relaxati si mai deschisi, deci este un numitor comun care aduce bucurie la astfel de evenimente.

Muzica creeaza placere

Acordurile line ale muzicii cantate live pot emotiona si pe cei mai putin sensibili dintre oaspeti. Insa incarcatura momentului poate fi evidentiata de vocile calde ale solistilor din bandul pe care il captezi sa iti transforme petrecerea de nunta in una deosebita. Deci muzica creeaza placere si aduce relaxare.

Muzica pentru nunta intregeste meniul

Vorba romaneasca spune ca mancarea si bautura sunt mai gustoase daca sunt insotite de acordurile potrivite. Deci orice aperitiv devine mai apetisant si vinul mai dulce cand o formatie de nunta reproduce acordurile potrivite. Celebrele fripturi traditionale devin mai savurose cand sunt stropite cu bauturile potrivite si romantele consacrate.

Formatia live energizeaza atmosfera de petrecere

Band-urile live precum Amatis asigura in primul rand muzica de calitate, insa solistii sunt adevaratii maestri de ceremonii, care pot simti starea spirituala a oamenilor. Solistii ce fac parte dintr-o formatie de nunta sunt adevarati magicieni, cand vine vorba de atmosfera si pot aduce, prin schimbarea rapida a melodiilor din repertoriu, in delir intreaga multime adunata.

Acestia pot trece rapid de la acorduri suave de blues la melodii vibrante pline de energie. Pot aduce in prim plan melodiile celebre romanesti sau romantele care au bucurat de sute de ani nuntile romanilor.

Daca doresti sa organizezi o nunta de neuitat, alege sa iti intregesti petrecerea cu un band care canta muzica live.

Alege formatia de nunta Amatis Bucuresti, care are o experienta vasta si care poate aduce un plus de energie intregului eveniment. 

Cautati mai multe sfaturi despre organizarea unei nunti de neuitat? Le puteti citi pe blogul formatiei Amatis - www.trupa-amatis.ro.

Taguri: trupa amatis