Sistemele de supraveghere video, o garantie a sigurantei

Constanta - 20 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Sistemele de supraveghere video sunt modalitatea perfecta de a va proteja locuinta, afacerea sau familia si reprezinta una dintre cele mai bune investitii pentru siguranta si confort.

Criterii de alegere pentru sisteme de supraveghere

Criterii de alegere pentru sisteme de supraveghere

Aceasta noua tehnologie vine in intampinarea doritorilor si pune la dispozitie o gama variata de modele potrivite pentru orice nevoie.

In mod general, aceste sisteme sunt percepute ca fiind o gama de produse de securitate foarte costisitoare si greu de pus in functiune. Realitatea arata diferit, iar odata cu evolutia solutiilor pentru supraveghere si monitorizare, au avut loc reduceri substantiale la sistemele de supraveghere video.

Acestea sunt foarte diferite si se muleaza in functie de nivelul de supraveghere de care spatiul are nevoie. Echipamentele sunt disponibile pentru orice cerinte ale clientilor si orice buget.

Exista mai multe categorii de sisteme de supraveghere video care sunt foarte eficiente si practice. Sistemele DVR cu USB, cele cu cablu, wireless sau cele cu IP pot fi utilizate atat in interiorul cat si in exteriorul unei incaperi si pot inregistra atat pe timp de zi, cat si pe timp de seara, la o calitate superioara. Posibilitatea de a conecta aceste camere la computer ofera accesul la vizionarea imaginilor de oriunde in lume.

Conditia de luminozitate, dimensiunea spatiului si bugetul disponibil sunt factorii care conteaza in alegerea unui sistem de supraveghere video. Camerele wireless pot fi instalate oriunde, spre deosebire de cele cu fir, care presupun un efort suplimentar pentru a fi amplasate corespunzator.

Capacitatea de inregistrare a sistemelor fara fir este net superioara, timpul fiind mult mai mare. Un factor important in alegerea unei camere de supraveghere il constituie factorul de luminozitate. Cele care dispun de leduri infrarosii pot inregistra la o calitate excelenta atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Bugetul este si el un factor decisiv in alegerea unui asemenea sistem de supraveghere. Partea buna este ca raportul calitate-pret este foarte avantajos in cazul acestor echipamente care permit monitorizarea spatiului de la distante considerabile.

Pericolul este la panda la orice colt in ziua de azi iar sistemele de supraveghere video reprezinta o metoda preventiva care va ajuta sa va protejati bunurile si familia. Sistemele de supraveghere video ofera un plus de siguranta posesorului si ajuta la inregistrarea comportamentelor nefiresti.

Imaginile pe care le inregistreaza un sistem de supraveghere video sunt insotite de sunet, iar in cazul celor mai performante, acestea pot fi color sau chiar HD.

Alegerea unui sistem de suprveghere este influentata de complexitatea sitemului dar si de scopul pentru care este folosit acesta. Pe langa faptul ca transmit informatia in timp real, sistemele de supraveghere video inregistreaza imaginile care pot fi vizualitate ulterior, fapt ce contribuie la detectarea eventualelor probleme cu mai multa precizie.

Reducerile de pret au facut accesibila achizitionarea unui asemenea sistem si au sporit gradul de interes al persoanelor, din ce in ce mai multi oamenii fiind interesati de achizitionarea unui sistem de supraveghere video.

Pentru securitatea generala a unui spatiu oarecare, sistemele de supraveghere sunt o alegere inteligenta care presupune un sistem complex ce acopera cu eficienta orice perimetru, indiferent de dimensiunile acestuia.  

Taguri: stiri it