TopReconditionari, service-ul auto care are grija de jantele oricarei masini

BUCURESTI - 10 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Jantele sunt un accesoriu care schimba complet aspectul unui autoturism. Indiferent de categoria din care acesta face parte, fie ca este unul clasic, elegant sau sport, cu ajutorul unor jante noi cu un aspect impecabil, intregul look al autoturismului este transformat.

Jantele nu numai ca ofera o armonie din punct de vedere vizual, dar au un rol important pentru buna functionare a masinii.

Acestea contribuie direct la modul in care masina ruleaza si ii ofera siguranta pe drumurile publice. Intretinerea jantelor este esentiala si trebuie realizata cu ajutorul unor profesionisti care garanteaza pentru calitatea serviciilor. Topreconditionari.ro este un service din Bucuresti care va pune la dispozitie cele mai eficiente metode de reconditionare a jantelor si a oricaror alte componente ale masinii. Serviciile auto oferite de aceasta echipa deschisa la orice provocare sunt la cel mai inalt grad de profesionalism. Metodele folosite, utilajele de ultima generatie, toate contribuie la satisfacerea dorintelor oricarui client.

Service-ul ofera servicii de sablare cu nisip sau alice metalice, sudura, vopsire in camp electrostatic, indreptare si orice alt tip de necesitate pe care autoturismul o impune. Echipa utilizeaza numai materiale de inalta calitate, menite sa ofere conditii maxime de siguranta si rezistenta in timp. In cazul procesului de sablare, materialele abrazive folosite sunt nisipul, alicele metalice, dar si alti abrazivi fini.

Rezultatul procesului este o suprafata extrem de fina pe care vopseaua se aplica impecabil. In urma acestui proces de pregatire, aplicarea vopselei se realizeaza cu o tehnica noua si inovatoare care ofera un aspect demn de invidiat jantelor. Top Reconditionari va pune la dispozitie o procedura de vopsit foarte avansata, similara cu procesul clasic, dar care aduce rezultate mult mai evidente si mai bune. Vopsitul in camp electrostatic foloseste vopsea pudra pe care o aplica pe jante, dupa care le supune unui tratament din punct de vedere termic, astfel incat la final jantele se bucura de o suprafata mai neteda si mult mai rezistenta.

Sudarea este un alt proces pe care echipa service-ului o realizeaza la cele mai inalte standarde. Indiferent de materialul din care este alcatuita piesa, fie ca vorbim de aluminiu, metale dure sau aliaje, gazul folosit ofera o suprafata uniforma si rezultate durabile. Daca ati suferit un incident neplacut si jantele masinii au nevoie de o indreptare, laboratorul Top Reconditionari va ofera un serviciu complet de reconditionare. Pe langa indreptarea propriu-zisa, echipa va ajuta sa detectati, in eventualitatea faptului in care exista, diferitele defectiuni mecanice care pot avea repercusiuni asupra starii complete a masinii.

Top Reconditionari este un aliat al sigurantei si ofera servicii de inalta calitate atat pentru buna functionare a autoturismului, cat si pentru imbunatatirea aspectului sau estetic. Interventiile de inalta calitate sunt disponibile la preturi foarte accesibile oricarui buget. Astfel, nu exista niciun motiv pentru care sa nu apelati cu incredere la profesionistii de la TopReconditionari.

Acest service ofera pachetul complet pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de o masina care nu numai ca arata impecabil, dar si functioneaza absolut ireprosabil. Reconditionarea nu este o simpla metoda de reparare a defectiunilor. Aceasta presupune o grija si o atentie sporita din partea specialistilor, iar rezultatele sunt mult mai avansate. Top Reconditionari ofera servicii de reconditionare de inalta calitate pentru orice piesa a masinii. Specialistii identifica cu precizie si rapiditate orice situatie defectuoasa si o rezolva in cel mai scurt timp, cu maxima de eficienta.