WellnessClub by Elmec implineste 4 ani!

BUCURESTI - 29 iunie 2009

Comunicat tip General in Sport

Pentru ca Wellness inseamna vitalitate, sanatate, optimism si pofta de viata, am creat pentru tine WellnessClub, o oaza de relaxare in care vei petrece clipe de neuitat.

WellnessClub by Elmec implineste 4 ani!

WellnessClub? Cine suntem noi? Ne gasiti in Mall Plaza Romania si prin activitatea noastra incercam sa aducem in viata dumneavoastra un pic de relaxare si, cel mai important lucru, sanatate.
Pentru aceasta am pus la dispozitia clientilor nostri o suprafata de aproape 1000mp in care se regasesc o zona de antrenamente, utilata exclusiv cu echipamente profesionale de Cardio, Forta, un studio confortabil pentru ore de Aerobic, un studio de Spinning, vestiare cu Saune, Bai de aburi si Jacuzzi, precum si o zona Spa. Deasemenea am creat un orar prelungit care se adreseaza si persoanelor cu un program incarcat care nu reusesc sa se desprinda din stresul si incordarile unei zile cotidiene decat dimineata devreme sau seara foarte tarziu.
De la intrare veti fi intampinat de un personal calificat care va sta la dispozitie pentru a va face sa va simtiti confortabil si special si care, in functie de necesitatile dvs, va poate ajuta sa va realizati obiectivele propuse. Daca doriti sa aveti parte de sustinere suplimentara, antrenorii nostrii personali va vor oferi toata atentia si motivatia pe care vi le doriti.
De 4 ani suntem WellnessClub si multumim tuturor celor care fac acest lucru posibil in fiecare zi, cat si celor care ni se vor alatura.

Despre WellnessClub by Elmec

Vara asta fii Wellness!
Cu ocazia implinirii a 4 ani de WellnessClub, te asteptam cu oferte speciale ca sa te poti bucura alaturi de noi!

Bld. Timisoara nr. 26, Mall Plaza Romania, etaj 3

Tel: 021.318.36.81-3
Fax: 021.300.05.98
office@wellnessclub.ro