O săptămână până la ediţia 2011 a How to Web

BUCURESTI - 3 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Internet, HR

Bucureşti, 3 noiembrie 2011 – Conferinţa How to Web 2011, cel mai aşteptat eveniment din zona tehnologiei şi a business-urilor web îşi deschide porţile săptămâna viitoare, între 9 şi 10 noiembrie, pentru 750 de specialişti din domeniul Internetului. Evenimentul este dedicat atât profesioniştilor din sfera web, de la experţi în tehnologie până la inovatori ai Internetului, cât şi antreprenorilor şi investitorilor.

O săptămână până la ediţia 2011 a How to Web

Pe lângă cele 24 de prezentări şi paneluri organizate în cadrul conferinţei, dincolo de prezenţa a peste 30 de speakeri internaţionali, programul evenimentului este completat şi de 12 workshop-uri din diverse domenii de activitate precum product management, aplicaţii, reţele sociale, operaţiuni digitale şi de dezvoltare a web-ului, având drept numitor comun business-urile construite pe web.

Printre profesioniştii de top prezenţi la aceste workshop-uri se numară Daniela Neuman, co-fondator şi CMO laPlayMob, o companie care dezvoltă o varitate de  jocuri în care se pot plasa bunuri virtuale. Cu o experienţă deosebită în product management, aceasta va susţine o prezentare cu tema "Product Manager: cum sa fii mai inteligent decat CEO-ul?"

Cum aplicaţiile web reprezintă un domeniu relativ nou, însă în plină ascensiune, laHow to Web 2011 se vor ţine două workshop-uri dedicate acestui domeniu. „De la dezvoltarea aplicaţiilor web la dezvoltarea experienţelor multi-dispozitiv", este cel susţinut de Petru Jucovschi, developer evangelist la Microsoft. Paul Kinlan - developer advocate la Google, va  modera cel de-al doilea workshop din sfera aplicaţiilor, "O privire asupra Web Intents şi asupra viitorului aplicaţiilor cu HTML5".

Alan Bradburn este co-fondator şi CTO lauseitorlose.it, guru alRuby on Rails, unul dintre acei specialişti care ştiu totul despre reţelele sociale. Experienţa deosebită în această sferă îl recomandă drept cea mai potrivită persoană pentru a discuta despre aceste instrumente, oferind sfaturi privind dezvoltarea aplicaţiilor web conectate la reţelele sociale în cadrul workshop-ului "Un curs intensiv de lucru cu API-uri sociale”.

Dezvoltarea continuă a internetului este una dintre temele de actualitate care vor fi abordate în cadrulHTW 2011. Pasiunea lui Dragoş Georgiţă, Senior Engineering Manager la Adobe România, de a găsi noi moduri de valorificare a web-ului, de realizare de framework-uri şi instrumente viabile pentru acesta, îl desemnează drept promotor al tehnologiilor HTML5 şi CSS3 despre care va discuta în cadrul workshop-ului "Ducand web-ul mai departe".

"Lecţii de viaţă în Agile", este numele workshop-ului pregatit de Nik Silver. Director al Silver Works Ltd., Nik Silver a introdus practicile Agile la Guardian.co.uk în 2003, revoluţionând operaţiunile digitale ale renumitului site.

Alţi vorbitori în cadrulHow to Web 2011 sunt Christian Leybold, general partner la eVC Partners,  şi Christian Boos, co-fondator alArago AG şi mentor alHackFwd. Acesta este autorul multor publicaţii academice şi de business, concentrat pe automatizarea operaţiunilor IT, pe modelarea informaţiilor, securitatea IT şi soluţii de sourcing.

How to Web 2011este un eveniment unic în Europa de Est care adună la Bucureşti importanţi oameni de business din sfera web pentru a oferi participanţilor informaţii, cunoştinţe, ultimele tendinţe şi inovaţii din sfera internetului. La conferinţă participă specialişti din diverse domenii, de la manageri, la investitori, dezvoltatori şi antreprenori care au în comun pasiunea pentru web.

How To Web este un program susţinut cu sprijinul School For Startups, Adobe, Vodafone, Business Mentoring Program şi Microsoft.

Pentru mai multe informații despre worksohp-uri, vorbitori şi programulHow to Web 2011, vă rugăm accesați:http://how-to-web.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wembrio/o-saptamana-pana-la-editia-2011-a-how-to-web