Surse de energie regenerabilă

BUCURESTI - 14 octombrie 2008

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

WIRA GRUP, în colaborare cu Facultatea de fizică a Universităţii Bucureşti, organizează, în data de 15 noiembrie 2008, un workshop cu tema „Surse de energie regenerabilă”

WIRA GRUP, în colaborare cu Facultatea de fizică a Universităţii Bucureşti, organizează workshopul cu tema „Surse de energie regenerabilă”.
Evenimentul va avea loc în data de 15 noiembrie 2008, ora 10, la Facultatea de fizică a Universităţii Bucureşti, Amfiteatrul 1 „Acad. Eugen Bădărău”.
Workshopul are drept scop prezentarea tendinţelor mondiale referitoare la utilizarea resurselor energetice, tematica vizând cele mai „fierbinţi” aspecte ale domeniului: resurse de biomasă, tehnologii de conversie a biomasei în energie, sisteme de conversie a energiei solare, impactul de mediu, legislaţie europeană şi standardizare în domeniul energiei regenerabile.
Lucrările prezentate vor fi publicate, în format electronic, ca supliment al revistei „Calitatea-acces la succes”, partener media al evenimentului, editată de Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii, publicaţie ştiinţifică recunoscută de CNCSIS, categoria B+ şi inclusă în bazele de date EBSCO Publishing.
Transportul Bucureşti-Măgurele şi retur se va face cu autocarul şi va fi asigurat de WIRA GRUP.

Despre WIRA GRUP

WIRA GRUP este o companie înfiinţată în anul 1991, cu profil de cercetare-dezvoltare. Unul dintre obiectivele prioritare urmărite în prezent constă în desfăşurarea de importante proiecte investiţionale pentru dezvoltarea unor programe în domeniul utilizării surselor de energie regenerabilă.

Persoană de contact:
Tudor-George Mărunţelu
tudor@wira.ro
Tel: 0731.300.120

tudor@wira.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wira-grup/surse-de-energie-regenerabila