Twinings – 300 ani de traditie, experienta si savoare contopite intr-o clipa de relaxare!

BUCURESTI - 27 februarie 2015

Comunicat tip General in Retail

Ceaiul reprezintă o alegere perfectă pentru clipele de relaxare. Dacă e să cauţi un ceai potrivit pentru tine, Twinings a realizat partea grea şi laborioasă de selecţie. În cele aproape 200 de sortimente fiecare va regăsi propriul caracter.

Ceaiurile Twinings au o aromă fină şi un gust deosebit. Toate aceste proprietăţi individualizează fiecare ceai Twinings. Ce reprezinta Twinings ?! - 300 ani de traditie, experienta si savoare contopite intr-o clipa de relaxare, create pentru tine, cea care apreciezi importanta timpului personal, dar nu reusesti sa ai mai mult de “o clipa” pentru tine… Twinings reuseste sa iti faca acea clipa una speciala, pentru ca Twinings este momentul tau de calitate!

Acum Twinings isi improspateaza out-fit-ul, cu unul sic, elegant si usor de remarcat. Din februarie 2015, Twinings va upgrada designul pachetului de ceai, fiind astfel in conformitate cu aspirațile mărcii. Twinings va păstra culorile existente, dar va avea un look nou, proaspăt, premium si  evocator. De noul out-fit sic, va beneficia fiecare pliculet de ceai, fiecare sortiment. Chiar si Tea-Bag tagul va beneficia de schimbare, făcând momentele pauzei de ceai un pic mai speciale. In plus aceasta schimbare aduce noi arome în gama de baza Twinings. Va recomandam Lady Grey. Creat de maestrii Twinings, Lady Grey a devenit intr-o clipă un clasic al ceaiurilor negre. Un ceai negru aromat, subtil, este infuzat cu portocală, lămâie și bergamota, arome ce ii confera delicatete si gust de citrice proaspete. Rezultatul este un ceai revigorant, delicios și revitalizant potrivit pentru orice moment al zilei.Twinings Lady Grey pastreaza toate calitatile clasicului Earl Grey primind in plus delicatetea specifica Doamnelor.

Just for you Lady’s!

Twinings se numără printre primele companii britanice care introduc şi popularizează ceaiul în piaţa din Anglia, în anul 1706, ca mai apoi să exporte către Europa şi America. In cei 300 de ani de existenţă, Twinings devine o marcă reprezentativă a Angliei. De 170 de ani Twinings este furnizorul oficial al Casei Regale Engleze. R.Twinings & Co este prima comanie care exporta ceai, iar astăzi este prezentă cu produsele sale în 115 ţări cu aproape 200 de variante de ceai – ceai negru, ceai verde, ceai alb, ceaiuri aromatizate şi infuzii. In Romania Parma Food este unic importator şi distribuitor Twinings.

www.parmafood.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wmp-pr-agency-srl/twinings-300-ani-de-traditie-experienta-si-savoare-contopite-intr-o-clipa-de-relaxare