Expo "Sticla sub cupola de sticla", 19-21 noiembrie, World Trade Plaza-Sofitel

BUCURESTI - 11 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

WORLD TRADE CENTER BUCUREŞTI, VA INVITA IN PERIOADA 19 – 21 NOIEMBRIE, LA UN FESTIVAL DE FORME SI CULORI – O MANIFESTARE CARE SARBATORESTE STICLA CA ARTA DE EXPRIMARE !

Expo

Conceptul evenimentului îşi propune să reunească, într-un spaţiu neconvenţional, firme ce-şi desfăşoara activitatea în domeniul fabricării şi prelucrării sticlei si ceramicii, de la produsele industriale până la delicatele produse decorative din sticlă. Aflat în prag de sărbători, evenimentul se doreşte a fi un festival de forme, culori şi valori de întrebuinţare dar şi o oportunitate de a-i pune pe producători faţă în faţă cu potenţiali clienţi, firme sau indivizi.

AI 3 ZILE LA DISPOZITIE SA DESCOPERI DE LA PRODUSELE INDUSTRIALE, PÂNĂ LA DELICATELE PRODUSE DECORATIVE DIN STICLĂ SI CERAMICA, DE LA PRODUCATORI LA ARTIZANI IN DOMENIU !
AI 3 ZILE LA DISPOZITIE SA ALEGI CADOUL DE SARBATORI.

“STICLA SUB CUPOLA DE STICLĂ” – EXPOZITIE CU VANZARE, VA ASTEAPTA IN PERIOADA 19 – 21 NOIEMBRIE, de la ora 10, LA WORLD TRADE PLAZA - Sofitel!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/world-trade-center-bucuresti/expo-sticla-sub-cupola-de-sticla-19-21-noiembrie-world-trade-plaza-sofitel