LEGO "joacă bine" de acum la e365.ro !

BUCURESTI - 29 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Constructii, Educatie / Cultura, Internet

'Leg Godt', adică 'joacă bine' este expresia daneză ce a dat numele jucăriilor educative care dezvoltă imaginaţia şi abilitatea copilului de a gândi şi crea singur şi care ne amintesc tuturor de copilărie.

Lego la e365.ro

"'Leg Godt', adică 'joacă bine' este expresia daneză ce a dat numele jucăriilor educative LEGO care dezvoltă imaginaţia şi abilitatea copilului de a gândi şi crea singur şi care ne amintesc tuturor de copilărie."

e365.ro

În 1934 Ole Kirk Christiansen, un tâmplar care confecţiona scăriţe, mese de călcat şi jucării din lemn a introdus pentru prima dată temenul LEGO pentru jucăriile din lemn şi plastic confecţionate cu ajutorul fiului său de 12 ani căruia i-a venit ideea realizării seturilor de jucării, pentru ca în 1958 să fie brevetat sistemul de îmbinare LEGO care se foloseşte şi astăzi. Plasticul folosit azi la confectinarea pieselor este acelaşi ca în urmă cu 20 de ani suferind doar unele modificări minore.
Prin linia DUPLO, introdusă în 1969, pentru preşcolari cu cărămizi mai mari grupul LEGO măreşte aria de suporteri LEGO, iar prin linia TECHNIC pentru proiecte mai complexe LEGO din 1977 reuşeşte să atragă copiii mai mari şi adolescenţii.
Jucăriile LEGO sunt destinate şi fetiţelor prin gama Scala Planet care conţine atât cărămizile LEGO tradiţionale cât şi păpuşi şi accesorii de îmbrăcăminte.
Cel mai consacrat joc, cu o producţie de peste 400 miliarde de piese LEGO din 1958 până în prezent este jocul care nu trebuie să lipsească din educaţia copilului pentru că este mai mult decât un joc, este un concept educaţional. Jocurile LEGO sunt folosite ca ajutor pentru predarea în şcoli şi grădiniţe a unor materii cum ar fi geografia, educaţie civică, etc. Există şi manuale pedagogice care folosesc aceste jocuri de construcţie.
Jocurile LEGO ajută la dezvoltarea abilităţilor de a lucra în echipă, de înţelegere a diferenţelor dintre oameni, dezvoltarea personală, socio-emoţională, prin implicarea activă în jocul de construcţie mai ales când participă mai mulţi copii.
Creativitatea, spiritul organizării şi dezvoltarea limbajului pot fi dobândite tot prin intermediul construirii unui proiect LEGO, de data aceasta împreună cu un adult.
Astăzi găsim o varietate mai mare de piese pentru copii noştrii cum ar fi piese atipice, aripi, vele, şi piloni, omuleţi, copaci şi chiar motoare electrice, piesele sunt colorate în culori vii şi posibilităţile de construcţie sunt mult mai mari.
Şi pentru că ştim că este foarte important ca dumneavoastră să aveţi de unde alege, am adus la e365.ro începând din ianuarie 2013 LEGO. Mult. Foarte mult! Vă aşteptăm să vă alegeţi modelul LEGO preferat de la e365.ro şi vă dorim ca impreună cu cei mici "Să vă jucaţi bine!"

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-e365-ro/lego-joaca-bine-de-acum-la-e365-ro