ScauneOnline.ro - aniversare 4 ani

Constanta - 23 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

ScauneOnline.ro - aniversare 4 ani

Constanta - 24 Iunie 2010 – Pe 24 iunie ScauneOnline.ro implineste 4 ani de la prima comanda onorata. In 4 ani, „magazinul tau online de scaune” din Romania, ScauneOnline.ro, a trimis peste 40.000 scaune (peste 7000 de comenzi) catre peste 2000 de clienti unici.

Misiunea asumata de ScauneOnline.ro este o cat mai variata gama de produse, la cele mai bune preturi de pe piata.

Cu acest prilej, oferta aniversara valabila in perioada 24 iunie - 30 iunie 2010 propune o reducere de 10% la un numar de 10 produse, alaturi de celelalte oferte standard ale magazinului: transport gratuit pentru clienti, garantie 24 luni si livrare in 24 de ore.

Detalii privind campania aniversara puteti obtine accesand site-ul Internet www.scauneonline.ro

ScauneOnline.ro este primul magazin online de mobilier ce asigura transportul gratuit in orice localitate din tara, care isi publica stocurile online, ce garanteaza livrarea in 24 de ore, care asigura un termen de garantie de 24 de luni la toate produsele si la care iti garanteaza satisfactia cumparaturilor timp de 10 zile.

Cristian Chitu
Xact Consulting SRL

Despre Xact Consulting SRL

Oferta aniversara valabila in perioada 24 iunie - 30 iunie 2010 propune o reducere de 10% la un numar de 10 produse, alaturi de celelalte oferte standard ale magazinului: transport gratuit pentru clienti, garantie 24 luni si livrare in 24 de ore.

Cristian Chitu
Xact Consulting SRL
office@scauneonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xact-consulting-srl/scauneonline-ro-aniversare-4-ani