Zdrovit România prezintă noua generaţie de Vitamine şi Minerale:Puterea unei tablete efervescente dublu strat

BUCURESTI - 23 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Zdrovit România, are plăcerea de a vă anunţa lansarea oficială a vitaminelor şi mineralelor dublu strat, un concept inovator, unic pe piaţa suplimentelor alimentare.

Fiecare tabletă conţine, în funcţie de indicaţiile acesteia, o compoziţie special concepută de vitamine şi minerale, iar efectul lor este intensificat prin acţiunea directă a unei componente din plante.
Pe piaţa românească, Zdrovit, a lansat trei tipuri de astfel de suplimente alimentare: Zdrovit Multivitamine şi Minerale + Luteină, Zdrovit Magneziu cu Vitamine + L-teanină şi Zdrovit Multivitamine şi Minerale + Ginseng.
Împotriva sistemului imunitar slăbit, pentru oamenii predispuşi răcelilor sau cei a căror muncă presupune statul în faţa calculatorului, noi oferim un set special de vitamine şi minerale (un conţinut crescut de vitamine antioxidante, vitamina C, vitamina E şi seleniu) ajutat de Luteină, care contribuie la îndepartarea radicalilor liberi şi astfel protejează organismul împotriva diverselor boli, iar în acelaşi timp are grijă de ochii dumneavoastră.
Avem un ajutor şi pentru oamenii afectaţi de stres, acesta este un produs bazat pe magneziu şi vitamine (inclusiv un conţinut ridicat de vitamina B6) şi L-teanină, pentru a sprijini acţiunea lor. L-teanina are afect în îndepărtarea anxietăţii, stresului, are un efect de sedativ, ajută la o mai bună concentrare.
Pentru oamenii suprasolicitati, obosiţi şi fără energie, am dezvoltat o tabletă, ce conţine un set special selectat de vitamine şi minerale, a căror acţiune este sprijinită de Ginseng. Testele au arătat că extractul de ginseng redă energia, te ajută să te simţi mai bine. Mecanismul acţiunii sale este unul complex, îmbunătăţeşte transportul de oxigen la creier şi muschi, cât şi transmiterea impulsurilor nervoase.

Sperând că v-am atras atenţia, vă aşteptăm în farmacii, de unde puteţi achiziţiona noile TABLETE EFERVESCENTE DUBLU STRAT!
Pentru mai multe informaţii contactati-ne cu încredere la 021/ 310.65.15 sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: office@zdrovit.ro.

Despre Zdrovit Romania

Zdrovit Romania - companie care activeaza in domeniul produselor farmaceutice si parafarmaceutice

Str Sevastopol, nr 13-17, sector 1, Bucuresti
Tel 021/310.65.15