Cine ii scrie discursurile lui Ponta?

BUCURESTI - 27 decembrie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Politic, Social

Deputatul Dan-Radu Zatreanu, vicelider al Grupului PDL din Camera Deputatilor, apreciaza ca agresivitatea de limbaj pe care o afiseaza in ultima vreme liderii USL este o dovada a slabiciunii Opozitiei, care nu este capabila sa vina cu alternative viabile la programele economice de depasire a crizei propuse de Guvernul Boc si nu are solutii pentru problemele sociale pe care ani de-a randul le-au generat si le-au cronicizat guvernarile PSD-iste si PNL-iste.

„L-am auzit zilele trecute pe Ponta vorbind de Emil Bobu. Unde l-a cunoscut Ponta pe Bobu, ma intreb, ca in 1989 abia terminase liceul?! Tinerii de varsta lui erau interesati de ce se putea vedea dincolo de cortina de fier, nu de corul lui Ceausescu. De aceea, eu cred ca in discursul lui Ponta regasim mai degraba frustrarile lui Ion Iliescu. Cred ca Victor Ponta nici nu stie inca cine este el: trompeta lui Iliescu, exponentul generatiei sale, pajul lui Adrian Nastase, agentul electoral al lui Crin Antonescu... Lipsa aceasta de identitate duce si la violenta de limbaj cu care ne-a obisnuit in ultima vreme” – a apreciat Dan-Radu Zatreanu.

In continuare, deputatul democrat-liberal s-a referit si la identitatea pierduta a partidului condus de Crin  Antonescu, partid care a abandonat dreapta politica si s-a alaturat stangismului promovat de Ion Iliescu.

„Cu discursuri populiste, cu invective si jigniri puse in locul argumentelor, nici Crin Antonescu nu prea da continut incercarilor sale oratorice. Lor doar le place sa se auda vorbind, dar de spus nu au ce sa ne mai spuna de multa vreme. Si asta se simte si la nivelul partidelor pe care le conduc, in care centrele de putere migreaza de la o luna la alta, in care intalnim tot mai des demisii sau demiteri, inclusiv la nivel de varf. E o mare degringolada in tot USL-ul, iar electoratul simte asta!

Ca dovada, picajul in care se afla acum in sondaje. Or, sa fii in opozitie, deci sa nu te apese actul guvernarii intr-o perioada de criza, si totusi sa scazi in sondaje este un semn ca nu mai ai nimic de spus in politica. Iata de ce cred eu ca lui Victor Ponta, cel putin, discursurile i le dicteaza Ion Iliescu si Adrian Nastase. Sunt convingerile lor, ideile lor, este razboiul lor pe care l-au pierdut de mult. Numai ca nu s-au impacat cu aceasta idee si cred ca se mai pot intoarce in caruta lor cu roti de lemn, la care i-au pus sa traga pe Ponta si pe Crin Antonescu”- a mai spus deputatul Dan-Radu Zatreanu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zebra-media-advertising/cine-ii-scrie-discursurile-lui-ponta