Jojo: „Fashion comes from ZEGA!”

BUCURESTI - 26 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Zega.ro își propune să devină un jucător important în industria modernă de fashion online. De la zega te poți inspira în alegerea unei ținute de seară sau de zi, care poate fi completată cu diverse accesorii.
În mediul social ne-am gândit să venim în ajutorul clientului cu recomandări, materiale video care să îl ajute în alegerea produselor care i se potrivesc. Am apelat la o imagine publică, pasionată de modă, anume Jojo Cătălina Grama plecând de la interesul în continua creștere al doamnelor și al domnilor pentru fashion.
La zega.ro poți asorta o rochie de primăvară cu modele noi de sandale sau balerini iar din trei click-uri produsele ajung rapid si în siguranță la tine.

Jojo - Catalina Grama, recomanda Zega, magazinul online de fashion

Fashion înseamnă creativitate, personalitate, amprentă, stil, culoare. Pentru că am fost și voi fi mereu îndrăgostită de frumos, am avut alături mereu numai oameni talentați care mă susțin și astăzi, mai ales atunci când vorbim despre imagine (stiliști, sfătuitori, hairstilisti, makeupartisti... prieteni). ZEGA e o lume nouă. Aici găsesc tot ce îmi doresc! Fashion pe toată linia, masculin și feminin. All fashionably women & men come from ZEGA! Fashion comes from ZEGA!

Jojo - Catalina Grama

Într-o epocă în care modalitatea de a face cumpărături este din ce în ce mai diversă pentru clienții de retail, zega.ro își propune să devină un jucător important în industria modernă de fashion online.

Am apelat la o imagine publică, pasionată de modă, anume Jojo Cătălina Grama plecând de la interesul în continua creștere al doamnelor și al domnilor pentru fashion, în mod special pentru magazinele online de haine. Implicarea tot mai mare a publicului către  shoppingul online a provocat brandul ZEGA să descifreze dorința consumatorilor pentru a le putea răspunde cu produse adecvate, mulate pe dorințele lor,  pe nevoile lor.

E important ca oamenii să se bucure, să împărtășească această bucurie și să fie inspirați, iar noi asta ne dorim, să-i inspirăm și să-i bucurăm!

Magazinul online oferă branduri ale tinerilor designeri români - chiar în această campanie am folosit o rochie semnată de Nicole Enea -  dar și branduri internaționale cu o largă amprentă asupra industriei de fashion adaptată fiecărui sezon. ZEGA reprezintă un spațiu plin de eleganță și de creativitate în care se poate explora moda la prețuri accesibile, o piață de desfacere ideală pentru pasionații de haine și stil.

Este extrem de important pentru noi să oferim cât mai multe branduri, o cât mai largă diversitate în materie de fashion. Este vorba de imagini și de modă, care pot fi văzute, purtate și adorate.

Ca și planuri de viitor ne-am propus să venim cu opțiuni de stil, materiale video care să conțină recomandări de stil vetimentar, tipsuri, dar și cu evenimente personalizate care să inspire.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zega/jojo-fashion-comes-from-zega