Demonstraţii culinare marca TV Paprika la Târgul Internaţional de Vinuri Good Wine

Locul desfasurarii: World Trade Plaza - Hotel Pullman, Bucureşti.

Organizator: Good Wine

Bucureşti, 25 noiembrie 2010TV Paprika, canalul TV dedicat gastronomiei şi stilului de viaţă sănătos, participă la ediţia de anul acesta a Târgului Internaţional de Vinuri Good Wine cu demonstraţii culinare şi premii surpriză.

Ales să reprezinte imaginea postului TV Paprika, bucătarul Cristi Păpuşoiu va fi protagonistul unui adevărat spectacol gastronomic, în cadrul evenimentului Good Wine, ce va avea loc vineri, 26 noiembrie, începând cu ora 14:00, la World Trade Plaza, Hotel Pullman, Bucureşti.

V-aţi gândit vreodată câte bunătăţi puteţi pregăti din şalău? Gogoşi de şalău cu mujdei lipovenesc şi roşie coaptă, icre servite cu roşii şi lămâie, şalău la cuptor asortat cu vin alb – ei bine, toate aceste bucate delicioase vor sta la dispoziţia publicului, fiind preparate pe loc în cadrul unui show culinar.

Aşadar, pasionaţii de vinuri şi gastronomie sunt aşteptaţi în prima zi a evenimentului la standul TV Paprika unde vor avea ocazia să savureze specialităţile bucătarului şi şansa de a câştiga premii.

Pentru a vă convinge încă o dată de talentul nonconformistului bucătar Cristi Păpuşoiu, TV Paprika vă propune serialul Meniuri Stil Păpuşoiu, difuzat din 20 noiembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19:30.

Canalul TV promovează tradiţiile gastronomice cu specific românesc, motiv pentru care producţiile locale ocupă un loc important în grila de programe a postului.

Lansat în România la sfârşitul anului 2008, TV Paprika face parte din portofoliul de canale tematice Chello Central Europe, alături de Minimax, Sport 1, Sport M, Zone Reality, Extreme Sports Channel, Jim Jam, Fine Living Network, Romantica, Outdoor Channel şi Food Network.

Conţinutul atractiv şi variat plasează postul în topul celor mai puternice branduri ale canalelor culinare din Europa. TV Paprika urmăreşte prin emisiunile sale conservarea tradiţiilor culinare şi împărtăşeşte telespectatorilor, într-o manieră plină de viaţă, reţete unice şi taine din bucătăriile româneşti şi internaţionale.

Confirmare pana la data: 25 noiembrie 2010

Participare: Intrare libera