Evaluarea nivelului fitness si antrenamentele gratuite, o metoda usoara de atragere a vanzarilor

Brasov - 30 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport

Stii care este cea mai usoara metoda de a-ti atrage clientii iar clubul tau sa devina unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate din oras, cu multi membrii care se “bat” pentru orice ora libera in care se pot antrena si mentine in forma? Este vorba despre evaluarea nivelului fitness a fiecarui membru in parte, evaluare care nu va face decat sa-i puna pe oameni pe treaba, sa adopte o alimentatie si un stil de viata sanatos, sa transpire si sa munceasca din greu in sala ta de fitness, la aparate sau practicand antrenamente de grup.

Evaluarea nivelului fitness este un serviciu pe care orice club de fitness ar trebui sa-l puna la dispozitia membrilor sai

Evaluarea nivelului fitness este un serviciu esential pentru atunci cand se doreste inceperea unui program de fitness, aerobic sau forta. Noul membru al clubului tau trebuie sa stie care-i este nivelul pentru a evolua incet, dar sigur, fara riscul de accidentari.

Se face mai intai o evaluare vizuala pentru a se observa starea in care se afla clientul. Se face o cantarire si o evaluare a nivelului de grasime in corp, se calculeaza indicele masei corporale, perimetrul taliei, dar si alte perimetre. Se fac teste 1 RM (o repetare maxima), teste cardio si teste de mobilitate. La final, impreuna cu instructorul, se aleg antrenamente personale sau de grup, servicii si cursuri si se stabilesc exercitii personalizate.

Trebuie sa adopte si un stil de viata sanatos, de la alimentatie pana la sport, incet si cu rabdare. Iar faptul ca tu-i oferi aceasta posibilitate unui membru in mod gratuit ii va castiga cu certitudine increderea.

Desigur, nu trebuie sa uiti ca dupa ce i-ai aratat omului care este starea lui generala de sanatate, trebuie sa-i oferi si posibilitatea de a munci pentru a atinge forma maxima. In acest scop va trebui sa-ti dotezi sala de fitness, clubul sau complexul pe care-l detii, cu aparate speciale, performante, de ultima generatie chiar, care utilizate corect sub indrumarea unui instructor sau chiar de unul singur – exista echipamente ce pot fi utilizate cu usurinta, in special cele cardio, si care-ti arata tot ce trebie sa stii de la timp pana la caloriile arse – sa-i aduca rezultatele dorite.

Pentru succes maxim de ambele parti, antrenamentele gratuite sunt o solutie potrivita. Astfel, tu ii oferi sansa unui membru ca dupa o evaluare completa a nivelului fitness sa incerce in mod gratuit aparatele si echipamentele pe care I le pui la dipozitie, iar apoi sa aleaga in cunostinta de cauza exact ceea ce i se potriveste cel mai bine. In acest mod toata lumea este castigata!

Pentru atragerea clientilor, ai nevoie si tu de FitnessPartner!

A-ti dota sala de fitness cu echipamentele potrivite si a oferi astfel servicii de top reprezinta cheia inspre succes.

Ai nevoie de consultanta, astfel incat aceasta alegere sa fie cea mai buna? FitnessPartner este partenerul potrivit pentru tine deoarece are o vasta experienta pe partea de consultanta si-ti va indruma pasii la sigur.

Ai nevoie de echipamente profesionale? Tot cu FitnessPartner trebuie sa iei legatura. Aceasta companie iti va oferi solutii personalizate pentru afacerea ta, echipamente fitness de calitate superioara caracteriztate prin durabilitate si fiabilitate, astfel succesul afacerii tale fiind garantat!

TALNES Impex SRL
Adresa: Lamaitei 3, Brasov – 500372
Tel: 0268 329.139 / 0720 100.120
Email: office[at]fitnesspartner.ro