Fii mereu la inaltime cu Limak Import Export R!

Sibiu - 31 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Iti desfasori activitatea in domeniul constructiilor? Detii o firma de constructii? Ai inceput o lucrare noua si ai nevoie de schele ? Pentru toate acestea exista un singur raspuns, si anume, Limak Import Export R.

Fii mereu la inaltime cu Limak Import Export R!

Stim ca domeniul constructiilor este unul vast, care necesita multa pricepere, atat din partea proiectantilor, cat si din partea celor care executa lucrarea. Insa pe langa toate acestea sunt necesare si produse, utilaje si echipamente de calitate, care sa permita ridicarea unei cladiri durabile si mai presus de toate, sigure! Iar cand vine vorba de siguranta muncitorilor nu este de glumit. Acestia trebuie sa beneficieze de schele de cea mai buna calitate, in conformitate cu standardele si normele in vigoare, care sa nu le puna viata in pericol. Daca doresti calitate pentru schelele tale, apeleaza la Limak Import Export R si cu siguranta vei simti diferenta!

Cu Limak Import Export R esti mereu la inaltime!

Pentru desfasurarea fara incidente a oricarei constructii, trebuie sa achizitionezi sau sa inchiriezi schele de calitate superioara. Astfel, o schela  este o constructie provizorie, ce se ridica pe langa cladirea propriu-zisa. Aceasta schela poate fi fabricata din metal sau din lemn. Ea serveste muncitorilor, care fie renoveaza o casa, fie o construiesc de la zero, si care trebuie sa lucreze si la inaltime.

Pentru ca s-a constatat rolul vital pe care o schela il are pentru siguranta muncitorilor, firmele au adus imbunatatiri clasicei schele din lemn, iar acum poti gasi schele mobile, fixe sau industriale. Pe langa acestea, companiile producatoare iti ofera si accesoriile necesare schelelor, dar si lifturi pentru materiale.

Firma Limak Import Export R iti pune la dispozitie trei modele de schele fixe. Ele sunt confectionate din otel zincat si prezinta balustrade si rame, astfel incat, daca mai este nevoie, schela se poate inalta in continuare. Acest tip de schela se adapteaza foarte usor  oricarui tip de teren.

Schelele mobile iti permit sa lucrezi la inaltimi cuprinse intre 2,5 si 11 m. Acest tip de schela se poate folosi atat pentru interior, cat si pentru exterior. Sunt indicate pentru terenurile care prezinta denivelari.

Schelele industriale mai sunt numite si multifunctionale. Ele se monteaza rapid si sunt foarte rezistente la greutati mari. Limak Import Export R iti ofera trei modele care prezinta avantaje, precum siguranta, calitate, montare si demontare rapida, flexibilitate, rezistenta si manipulare usoara.

Pe langa vanzare sau inchiriere de schele, Limak Import Export R te ajuta sa le si montezi. Pachetul de servicii fiind astfel complet!

Limak Import Export R – siguranta si protectie

Daca esti proprietarul unei firme de constructii, atunci, cu siguranta te vor interesa urmatoarele informatii.

Suntem constienti ca adesea nu exista posibilitatea de a achizitiona toate utilajele si echipamentele de care  firma ta are nevoie si atunci apelezi la inchiriere . De vina sunt si timpurile pe care le traim si criza economica, care au facut ca pretul unei constructii sa scada si astfel, profitul tau scade si el.

Daca mai pui la socoteala si faptul ca este foarte greu sa gasesti un partener de incredere, care sa-si respecte cuvantul, atunci vei intelege de ce iti recomandam firma Limak Import Export R. Cand vine vorba de inchiriere sau chiar cumparare de schele pentru orice fel de constructii, compania s-a dovedit a fi intotdeauna la inaltimea asteptarilor.

Suntem siguri ca macar o data au existat persoane care te-au lasat balta exact in mijlocul unei constructii importante, iar fara schele nu puteai sa mai faci nimic. Nu era vina ta, insa clientul pe tine te tragea la raspundere pentru neseriozitate. Asa ceva nu se va intampla cu Limak Import Export R, caci aceasta companie nu este de azi, de ieri pe piata, ci ea s-a infiintat inca din anul 1993, in Sibiu . Si tocmai pentru ca a rezistat atata vreme, ea stie ca relatia pe care trebuie sa o dezvolte cu tine este esentiala pentru ambii.

Limak Import Export R iti ofera calitate germana, deoarece ea colaboreaza cu firma Rux si poti fii sigur ca ai gasit in aceasta companie un partener care nu te va lasa niciodata la greu!

Date de contact

Denumire firma: Limak Import Export R

Adresa firma: Bd. Vasile Milea, Bl. 3, Sc. B, Et. 4, Ap. 38, Loc. Sibiu, Jud. Sibiu

Telefon firma: 0269-432.932 / 0722-665.105