Foisoarele de gradina – locul ideal pentru relaxare

Oradea - 10 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Compania Rustic Lemn Design din Oradea iti vine in ajutor cu o gama variata de produse destinate amenajarii gradinilor. Unul dintre cele mai apreciate produse de catre cumparatorii Rustic Lemn Design este foisorul de gradina, care este fabricat din lemn de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, Rustic Lemn Design va demara in perioada care vine o promotie special destinata pentru achizitionarea de foisoare, care vor incununa cu success aspectul gradinii tale si vor fi o oaza de liniste si de relaxare pentru intreaga ta familie, cat si pentru oaspeti.

Foisoarele de gradina – locul ideal pentru relaxare

Gradina presupune acel spatiu deschis, care este amenajat in aer liber si este creat special pentru a fi cultivat cu plante. Gradina are un scop decorativ, estetic si de relaxare. Intr-o astfel de gradina se pot intalni diverse elemente naturale precum pietrele, plantele si diverse elemente create de mana omului, printre acestea din urma se numara si foisoarele.

Un foisor mai este denumit si pavilion. Pavilionul se defineste ca fiind o constructie mai mica, situata intr-o gradina sau chiar intr-un parc. De asemenea un pavilion se poate ridica pe malul unui lac, intr-o padure sau acesta vine in completarea unei constructii deja existente. In perioada Evului Mediu aceste pavilioane erau foarte la moda si aici aveau loc multe intalniri de dragoste.

Produsul pe care Rustic Lemn Design il foloseste pentru confectionarea foisoareleor este lemnul. Acest lemn este tratat in primul rand impotriva cariilor, insectelor, daunatorilor si  umezelii. Accesoriile folosite sunt unicate si totodata prezinta rezistenta in timp. Lemnul este si va ramane un material nobil, care te apropie mai mult de natural si care prezinta avantaje precum durabilitatea, intretinerea ieftina si totodata rapiditatea in modul de executie a foisoarelor.

Rustic Lemn Design poate executa foisoare din lemn la orice dimensiune, in functie de dimensiunea gradinii clientilor. Compania foloseste doar lemn de salcam, deoarece este un lemn mult mai tare si mai rezistent la intemperiile naturii, iar design-ul este unul aparte. Acoperisul este de asemenea din lemn de salcam si prezinta rezistenta.

Rustic Lemn Design foloseste stilul rustic la conceperea acestor foisoare deoarece acest stil este unul aparte si ne reprezinta ca si popor. Stilul rustic este preferat pentru amenajarea caselor de vacanta pentru ca te duce imediat cu gandul la relaxare si-ti inspira o stare de bine, transportandu-te in timp, pe vremea copilariei cand iti petreceai vacantele la tara la bunici.

Simplitatea stilului rustic ii confera foisorului de gradina un aspect deosebit de frumos. Totodata el a fost astfel creat incat sa-si prezinte si utilitatea pe langa frumusete, aducand cu succes natura in propria ta casa.

Foisoarele din lemn pot veni in completarea unei terase deja existente sau pot fi create in ideea de a prelua si rolul de terasa. Foisoarele se potrivesc pentru orice curte si-ti ofera relaxare si protectie impotriva soarelui sau a ploilor. Acest spatiu poate fi amenajat intr-un mod intim si placut, astfel incat serile de vara petrecute aici in compania prietenilor sa ramana de neuitat. Poti sa comanzi si mobilier rustic din lemn si sa impodobesti foisorul cu numeroase flori parfumate.

Date despre Rustic Lemn Design

Rustic Lemn Design este o companie care a luat nastere in Oradea, iar domeniul principal de activitate se refera la confectiile de lemn, care pot fi folosite in constructii si in amenajarile exterioare. Rustic Lemn Design este o firma romaneasca, iar capitalul este privat.

Desi este o companie destul de tanara, Rustic Lemn Design are o gama variata de produse pe care le pune la dispozitia clientiilor sai, astfel incat ea reuseste sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie de amenajari.

Echipa Rustic Lemn Design se dedica trup si suflet confectionarii de produse rustice, unicate si de cea mai buna calitate. Echipa iubeste frumosul si de aceea lucreaza cu placere, astfel incat produsele  confectionate de ei sa aduca numai bucurie clientilor.

Produsele Rustic Lemn Design sunt variate si cuprind urmatoarele categorii: mobilier de gradina, foisoare, terase din lemn, grilaje si garduri confectionate din lemn si custi pentru animale.

Rustic Lemn Design este alegerea potrivita atunci cand vine vorba despre infrumusetarea gradinii tale, precum si de confortul propriei familii.

Date de contact

Denumire firma: Rustic Lemn Design

Adresa firma: Str. Jimboliei, Nr. 21, Loc. Oradea, Jud. Bihor

Telefon mobil: 0745.106.708 / 0744.589.055