In spatele oricarui eveniment reusit sta Fresh4All si serviciul sau de catering sector 5!

BUCURESTI - 10 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ce faci atunci cand nu ai chef sa gatesti sau cand munca te retine la birou si ai manca ceva bun? Sau cand te trezesti pe nepusa masa cu musafiri? Dar cand organizezi un eveniment, cum te descurci cu mancarea? Raspunsul la toate aceste intrebari este Fresh4All si serviciul sau de catering sector 5. Niciunde nu vei gasi o mancare mai buna, servicii profesionale si mai prompte decat la Fresh4All!

Atunci cand ai nevoie de catering sector 5, Fresh4All este solutia potrivita!

In primul rand, despre Fresh4All trebuie sa stii ca este un renumit restaurant slow food din Bucuresti care propune tuturor clientilor sai, mari si mici deopotriva, meniuri nu numai variate si asortate in functie de gusturile fiecarui client in parte, ci si sanatoase, meniuri proaspete, “verzi”, pregatite cu multa pricepere si daruire de catre echipa Fresh4All. Astfel, vei avea parte de o masa copioasa si sanatoasa in acelasi timp, gandita si executata cu maiestrie.

Apoi, este important sa stii ca poti servi masa la Fresh4All la Liberty Center Mall, etajul 2, ori de cate ori doresti si-ti face placere sa iesi in oras. Insa pentru cei mai comozi, pentru cei care dau o mica petrecere acasa, de ziua lor sau pur si simplu de placere, sau pentru cei care organizeaza evenimente importante in capitala, Fresh4All le pune la dispozitie si serviciul de catering sector 5.

Ofertele realizate de catre Fresh4All pentru serviciul de catering sunt personalizate in functie de nevoile si gusturile clientilor pentru ca acestia sa se bucure exact de meniul dorit si de reusita propriului eveniment, deoarece se stie ca un eveniment reusit este cel care este acompaniat si de o alimentatie buna – gust si aspect impecabile.

Zile de nastere, petreceri private, evenimente sau diferite festivitati, serviciul de catering sector 5 propus de Fresh4All este rapid si eficient si, mai ales, apetisant!

Catering sector 5 slow food, un concept nou pentru Romania

Toata lumea a auzit de fast food si stie ca acest tip de alimentatie nu este deloc sanatos. Insa ce ai zice de preparate de tip slow food ori de cate ori esti in criza de timp? Nu, nu trebuie sa le gatesti tu, echipa Fresh4All se ocupa de tot.

Bucatarii Fresh4All au adoptat gatitul lent sau slow cooking-ul, meniurile fiind nu numai gustoase, ci si sanatoase. La baza acestora stau sandwich-urile cu carne de porc sau pulled pork si cele cu  carne de vita sau pulled beef. Carnea este lasata la cuptor pentru circa 10-12 ore, desigur la o temperatura scazuta, iar in momentul servirii este frageda si suculenta. Meniul mai contine si cartofi copti, salate variate pe care chiar clientul si le compune, supe creme si o bautura racoritoare.

Te poti bucura de aceste delicii culinare in restaurantul Fresh4All sau poti opta pentru serviciul de catering sector 5 chiar la tine acasa. In acest din urma caz meniul este cu mult mai variat, insa la fel de sanatos si apetisant.

Daca doresti o oferta personalizata, completeaza formularul pe care-l gasesti pe site-ul Fresh4All la rubrica “Catering”. Pentru o comanda rapida, viziteaza sectiunea “Comanda aici”, alege preparatele preferate si apoi suna la numarul de telefon afisat pe site. Pofta buna!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/in-spatele-oricarui-eveniment-reusit-sta-fresh4all-si-serviciul-sau-de-catering-sector-5