Iubesti preparatele romanesti? Hai la restaurant Predeal, Hanul Domnitorilor!

Predeal - 3 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Mancarea traditionala romaneasca este extrem de variata si gustoasa, aceasta fiind apreciata de oameni din toata lumea. Secretul unui preparat traditional romanesc consta in pasiunea si talentul bucatarului, dat si in ingredientele folosite. Acestea trebuie sa fie cat mai naturale, indiferent ca este vorba de carne, legumje sau fructe, iar rezultatul va fi pe masura asteptarilor. Putine restaurante reusesc sa ofere „gustul de acasa”, iar Restaurant Predeal Hanul Domnitorilor se afla printre cei care ofera oamnilor acesta bucurie.

Iubesti preparatele romanesti? Hai la restaurant Predeal, Hanul Domnitorilor!

Restaurantul Hanul Domnitorilor se afla intr-o zona de munte de o frumusete extraordinara, Predealul fiind una dintre cele mai frecventate statiuni montane din tara, indiferent de sezon. Aerul curat de munte si preparatele traditionale vor face din sederea dumneavoastra o experienta de neuitat. Bucatarii de aici se intorc in timp ce gatesc preparatele pe care le preferau nobili si boierii romani, dar nu numai.

Cu o experienta de 10 ani, restaurantul isi intampina clientii cu un meniu variat, ce contine peste 300 de preparate diferite. Acestea sunt servite de catre un personal amabil si atent, care va sta la dispozitia dumenavoastra ori de cate ori veti avea nevoie de ceva. Restaurantul are acces la strada, dispune de o terasa si o priveliste minunata si este foarte primitor.

Restaurant Predeal – locul unde gasesti cele mai alese bucate!

Acest Restaurant Predeal , Hanul Domnitorilor, nu doar ca are un nume care ne triite cu gandul la trecut si la bucataria vremurilor apuse, care datorita traditiilor romanesti, inca se practica cu la fel de multa dragoste si pasiune. Astfel, inca din anul 2000 clienti din toata tara si toata lumea au putut veni la acest restaurant pentru a se bucura de o mancare traditionala preparata dupa retete bine pastrate.Bucatarii de aici au o experienta vasta, ei fiind cei responsabili de gustul si bunatatea preparatelor de tot felul.

Restaurantul dispune de o bucatarie moderna, dotata cu toate echipamentele necesare, precum vatra pentru pizza, dar si cuptoare profesionale. Desigur, preparatele nu sunt doar specific romanesti, meniul fiind alacatuit si din specialitati ce apartin altor tari. Standardele de servire de cea mai inalta calitate, amabilitatea personalului si gustul desavarsit, ii determina pe multi clienti sa se reintoarca cu fiecare ocazie. Astfel, acest Restaurant Predeal nu duce lipsa de clienti dornici sa incerce retete traditionale de tot felul. Iar daca planuiti o vacanta la munte, puteti trece si dumenavoastra pe la Hanul Domnitorilor si cu siguranta nu veti regreta!

Hanul Domnitorilor – un Restaurant Predeal ideal pentru gurmanzi!

Fie ca sunteti in vacanta la Predeal , fie ca va aflati in trecere si doriti sa mancati ceva, Hanul Domnitorilor este destinatia ideala. Acest Restaurant Predeal va intampina cu bucate pe alese, personal amabil si atent, o atmosfera placuta si multa voie buna. In plus, aici veti gusta cele mai bune mancaruri traditionale, preparate dupa retetele batranilor, cu ingrediente naturale de provenineta locala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/iubesti-preparatele-romanesti-hai-la-restaurant-predeal-hanul-domnitorilor