Mabo Invest comercializeaza incaltaminte ESD la cele mai bune preturi

Iasi - 2 aprilie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Daca esti in cautarea unor echipamente de protectie care sa iti asigure maxima siguranta, atunci Mabo Invest te poate ajuta. Apeleaza la produsele pe care le distribuie si bucura-te de o siguranta deplina. Gasesti incaltaminte ESD, articole vestimentare si accesorii de protectie, toate la cel mai bun raport calitate-pret.

Mabo Invest comercializeaza incaltaminte ESD la cele mai bune preturi

Indiferent de industria in care iti desfasori activitatea este bine sa ai in vedere echipamentele de protectie. Iti pot salva viata!

De unde pot cumpara incaltaminte ESD?

Compania Mabo Invest s-a lansat pe piata de specialitate cu o gama variata de echipamente de protectie, pentru mai multe tipuri de industrii. Din lista diversificata de produse pe care le distribuie, amintim: incaltaminte protectie, cizme electroizolante, incaltaminte ESD, accesorii incaltaminte protectie, manusi (de protectie, de sudura, antichimice, anticalorice, de taiere), imbracaminte de protectie (imbracaminte reflectorizanta, imbracaminte impermeabila, salopete, combinezoane, halate), echipamente protectia capului, ochelari protectie, articole prim ajutor, alcooltest, aparate protectie respiratorie, echipamente semnalizare rutiera, etc.

Toate produsele sunt fabricate si distribuite conform normelor legislative aflate in vigoare. Materialele din care sunt fabricate sunt de cea mai buna calitate si rezista un timp indelungat. Mabo Invest importa incaltaminte ESD confectionata de companii internationale precum: Cofra si SafeWay. In felul acesta ai garantia ca vei achizitiona doar produse fabricate la cele mai inalte standarde.

Iti punem la dispozitie o echipa specializata care te va ajuta cu cele mai utile sfaturi si informatii legate de aricolele pe care le distribuim.

Pentru incaltaminte ESD de cea mai buna calitate apeleaza la Mabo Invest!

In functie de modelul care te avantajeaza poti alege: pantofi ESD, sandale ESD, sau saboti. Incaltamintea este disponibila in toate marimile si iti asigura protectie antielectrostatica. Alege incaltamintea de protectie, fie ca lucrezi in domeniul farmaceutic, industria alimentara, sau orice alt mediu de lucru.

Incaltamintea ESD prezinta urmatoarele caracteristici: se intretine usor, se poate spala la temperaturi ridicate, se gaseste in toate marimile, modelele sunt variate, rezista un timp indelungat, pretul este accesibil, captuseala folosita absoarbe si elibereaza umiditatea, datorita materialului din care este confectionata, brantul este confortabil si este realizat din poliuretan, partea superioara are rolul de a absorbi umezeala, partea inferioara absoarbe socurile, talpa prezinta o rezistenta electrica scazuta si este confectionata din poliuretan, si lista poate continua.

Fie ca doresti sa achizitionezi articole de protectie pentru tine sau pentru angajatii tai, este important sa alegi doar produse viabile, care sa reziste indiferent de conditiile de lucru.

Daca esti interesat sa achizitionezi echipamente de protectie, atunci intra in magazinul online MaboInvest.ro. Aici ai posibilitatea sa te informezi despre specificatiile tehnice, sa alegi marimea corespunzatoare si apoi sa comanzi produsele care te intereseaza. In cel mai scurt timp vei beneficia de articolele comandate. Pentru mai multe informatii legate de produsele pe care compania le comercializeaza, apeleaza la numarul de telefon 0740.253.570, sau trimite un email la adresa office@maboinvest.ro.

Comanda incaltaminte ESD comercializata de compania Mabo Invest si bucura-te de confort si siguranta in orice moment al zilei. Pentru protectia ta alege accesoriile si echipamentele corespunzatoare domeniului in care iti desfasori activitatea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/mabo-invest-comercializeaza-incaltaminte-esd-la-cele-mai-bune-preturi