New Design Composite – Statii de epurare ecologice

Pitesti - 15 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Sunteti in cautarea unor solutii eficiente de curatare sau purificare a apei? Doriti sa achizitionati o statie de epurare si nu stiti de unde? Compania pitesteana New Design Composite produce, comercializeaza si pune in functiune astfel de statii de epurare a apei si multe alte produse din domeniul constructiilor, hidroizolatiilor, a sistemelor de transport si produse de purificare a apei.

Statii de epurare

O statie de epurare este o structura industriala conceputa pentru a indeparta deseurile chimice sau biologice din componenta apei si astfel sa permita apei purificate sa poata fi refolosita in diferite scopuri.

Statiile de epurare pot fi folosite in domeniul agricol, industrial sau pentru purificarea apei uzate rezultate in urma activitatilor casnice.

Avantajele folosirii statiilor de epurare a apei:

- Aceste instalatii contribuie activ la protejarea mediului inconjurator, prevenind astfel deversarea potentialilor daunatori din cadrul apelor uzate in mediul natural. Practic, o instalatie de epurare a apei va purifica apa uzata, eliminand factorii chimici si biologici de risc pentru sanatatea umana si a mediului inconjurator;

- Statiile de epurare ofera posibilitatea refolosirii apei uzate in scopuri industriale, agricole sau casnice, astfel incluzandu-se in procesul international de refolosire a materialelor reciclabile.

Statiile de epurare de la New Design Composite

Fiind utilizate in cadrul operatiunilor de curatare si purificare a apei, statiile de epurare comercializate de compania pitesteana functioneaza dupa un procedeu in trei etape:

1. Separarea sedimentelor. Acest prim pas consta in filtrarea apei uzate prin intermediul unor filtre foarte fine;

2. Sedimentarea. Aceasta etapa consta in separarea fizica a apei uzate de deseurile solide existente in componenta ei. Sedimentele se vor depune pe fundul colectorului, iar apa va ramane la suprafata;

3. Oxidarea sedimentelor este un proces chimic de indepartare a sedimentelor.

Statiile de epurare comercializate de compania din Pitesti sunt produse din materiale reciclabile, precum polietilena. O statie de epurare este compusa din urmatoarele componente: gura de vizitare, suflanta, racordul din PVC pentru intrare si iesire, tubul de ventilatie si deflectorul de evatuare in T.

In functie de necesitatile dumneavoastra si de locatia unde doriti sa amplasati statia de epurare, veti putea alege dintr-o gama foarte variata de modele, variabile fiind volumul, diamentrul si materialul din care sunt realizate.

Functionarea, constructia si materialele folosite pentru realizarea lor corespund regulilor si cerintelor impuse de catre normele de mediu aflate in vigoare de la nivelul Consiliului European.

New Design Composite Pitesti

Infiintata in anul 2002, firma pitesteana New Design Composite isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii de produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla.

Din gama de produse oferite clientilor amintim urmatoarele: izolatii termice, izolatii fonice, izolatii hidro-ignifuge, cabine, toalete ecologice, diferite modele de rezervoare pentru diverse intrebuintari, numeroase suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose septice, statii de epurare, filtre anaerobe si percolatoraerobe, separatoare de amidon, deznisipatoare de uleiuri minerale si lista poate continua.

Fiind in continua dezvoltare, compania este permanent receptiva la noi idei si solutii de imbunatatire a produselor si, in acest sens doreste sa realizeze cele mai bune si inovatoare produse de pe piata romaneasca.

New Design Composite – valoarea face diferenta, valoarea creeaza dependenta!

Date de contact:

Denumirea firmei: New Design Composite;

Numar de telefon: 0248 217 850.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/new-design-composite-statii-de-epurare-ecologice