Pandantive din argint

Constanta - 9 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Se apropie Ziua Indragostitilor si apoi Martisorul si 8 Martie, suntem in perioada in care poate, cel mai frumos lucru este sa daruim cuiva drag un mic dar, din suflet.

Pandantive din argint

Unul din cele mai frumoase cadouri pe care il puteti oferi unei persoane dragi este un pandantiv din argint. Pe piata exista in prezent o gama foarte variata de pandantive din argint, avand modele diferite si potrivindu-se tuturor gusturilor.

Cele mai frumoase pandantive din argint de la magazinul online argintarie.ro

Magazinul online Argintarie.ro pune la dispozitia clientilor sai numeroase bijuterii din argint, pe care le puteti comanda la preturi avantajoase. Printre acestea se numara, lantisoare, inele, bratari, cercei dar si pandantive din argint.

Ce modele de pandantive din argint va propune magazinul argintarie.ro?

Daca doriti sa cumparati cadou pandantive din argint pentru fiica (in varsta de 10 ani) si sotia dumneavoastra de exemplu, puteti opta pentru doua modele deosebite, cum sunt: pandantiv din argint si cristale rosii pentru sotie si pandantiv din argint pisicuta pentru fiica dumneavoastra. Veti remarca in cazul bijuteriei alese pentru sotia dumnevoastra ca aceasta este de o calitate superioara, ca este din argint sterling 925 si are cristale rosii stralucitoare care pot fi usor asortate cu diverse tinute de seara. Pandantivul model pisicuta este realizat tot din argint sterling 925 si din rasina neagra. Este o bijuterie pentru copii fina si eleganta, care cu siguranta va fi pe placul fiicei dumneavoastra, mai ales daca aceasta iubeste frumoasele feline. Alte modele deosebite de pandantive din argint pentru care puteti opta pentru a le oferi cadou sunt: pandantiv din argint cu granate si carnelian, pandantiv argint Millefiori alb rosu cu cruciulita, pandantiv argint vintage sau pandantiv argint fluture de Murano.

Pentru persoanele mai extravagante, magazinul online argintarie.ro pune la dispozitie mai multe modele de pandantive din argint spectaculoase semnate de celebrul designer american Alan K. care imbina argintul cel mai pur, rodiat, cu sticla de Murano autentica. In categoria de bijuterii de Murano gasiti pandantive deosebite, atent lucrate si in acelasi timp de cea mai inalta calitate, din argint sterling 925, care pot fi purtate fara probleme in orice moment al zilei. Toate pandantivele din argint pe care le gasiti pe site-ul magazinului sunt realizate cu multa migala, in mare parte manual, din argint de cea mai buna calitate si folosind tehnici moderne de prelucrare a argintului. De asemenea, este bine de stiut ca acest tip de argint isi pastreaza stralucirea in timp, iar puritatea acestuia este cea mai ridicata posibila in crearea de bijuterii. In fabricarea numeroaselor modele de pandantive din argint propuse de catre magazinul online argintarie.ro puteti regasi: pietre semipretioase (granate, carnelian), rubine, safire, perle, sticla de Murano, chihlimbar etc. Modelele iti vor complimenta tinutele pentru cele mai speciale ocazii.

De ce sa cumparati pandantive din argint de la Argintarie.ro?

Gratie unor gusturi alese si a dorintei de a oferi calitate si perfectiune, pandantivele din argint oferite de magazinul Argintarie.ro sunt speciale, foarte multe unicat si de o calitate superioara, gratie argintului sterling 925 folosit si rhodiumului, material care se foloseste la placarea bijuteriilor pentru o mai buna rezistenta in timp si un aspect de aur alb. Veti remarca diferenta fata de alte bijuterii si atunci va veti convinge de seriozitatea acestui magazin. Indiferent de ocazia pentru care dotiri sa oferiti pandantive din argint persoanelor dragi dumneavoastra, nu ezitati sa apelati la profesionistii acestui magazin online. Veti avea partea de consultanta si sprijin pentru a cumpara cel mai frumos cadou, o bijuterie de neuitat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/pandantive-din-argint