Sergal Nails-Dotari saloane. Dotari de la A la Z, la un click distanta

Oradea - 14 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle

Detii un salon de infrumusetare si vrei sa oferi clientelor tale servicii de prima clasa? Afla ca nu trebuie sa-ti lipseasca dotarile profesionale si echipamentele de top. Pentru dotari saloane, Segal Nails a pregatit oferte avantajoase si o gama impresionanta de produse dedicate saloanelor profesionale de infrumusetare.

Sergal Nails-Dotari saloane. Dotari de la A la Z, la un click distanta

Sergal Nails dispune de toate resursele de care ai nevoie pentru dotarea de la A la Z a salonului. Asadar, fie ca ai nevoie de dotari saloane pentru serviciile de manichiura, pentru cele de SPA, ori pentru cele pentru hairstayling, Sergal Nails are raspunsul si pretul corect.

Bloluri pentru manichiura, suporturi pentru pensule, pernute suport manichiura, vopsele acrilice unghii, dizolvant unghii acril, gel constructii unghii, ceara epilat granule, crema dupa epilare, aparat terapie SPA, cap manechin coafor, extensii par, combina cosmetica, perii profesionale coafat, mobilier..toate acestea sunt doar o mica parte din produsele pe care le poti achizitiona de pe www.sergal.ro .

In plus, Sergal Nails iti asigura cea mai comoda metoda de achizitionare: comanda online. Astfel, cu doar cateva click-uri ai articole/produse/echipamente dotari saloane livrate direct la domiciliu, indiferent de orasul in care locuiesti.

Dotari saloane, doar prin Sergal Nails-Solutii complte, oferte avantajoase, comenzi online!

Saloanele de infrumusetare nu vor duce niciodata lipsa de cliente. Motivul? Femeile vor intodeauna sa fie frumoase si sa aiba un look impecabil. Pentru ca un solon sa fie in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor, acesta necesita dotari complete, profesionale.

Chiar daca la o prima vedere, dotarea salonului de infrumusetare pare o chestiune costisitoare din punct de vedere financiar, cu furnizorul perfect, totul devine mai ieftin, mai usor! Sergal Nails iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de dotari saloane.

Oferta noastra se traduce simplu prin: mii de produse si preturi excelente.

Sergal Nails-Furnizor specializat in dotari saloane

Manichiura, hairstyling si SPA? Pentru toate acestea, Sergal Nails iti asigura dotarile necesare. Produsele/echipamentele comercializate sunt furnizate direct de la producatori cu prestigiu in domeniu, astfel ca poti fi sigur de calitatea lor.

Sergal Nails iti doteaza salonul de infrumusetare de la cel mai mic detaliu, pana la mobilier si echipamente complete. Mai exact, de la pile pentru unghii, pana la combina cosmetica si masa profesionala manichiura. Pe scurt, nu exista produse de infrumusetare pe care Sergal Nails sa nu le aiba incluse in oferta!

La categoria dotari saloane, Sergal Nails asigura:

- tatuaj unghii apa

- set complet tatuaje corporale

- cutii plastic accesorii unghii

- separator degete picioare

- dizolvant fara acetona

- aibush manichiura

- ceara epilat

- aparat epilat cu ceara

- aparat terapie SPA

- colector praf unghii

- sampon, balsam, produse bio pentru ingrijirea parului

- combina cosmetica, genti cosmetice

- mobilier

- oja semipemanenta in sute de variante si culori, sclipici unghii, piercing unghii, kit manichiura unghii false, lampa UV manichiura, pile profesionale, etc.

Cu Sergal Nails te bucuri de tehnologii moderne, de preturi corecte, dar si de conditii avantajoase la livrare. De asemenea, echipa Sergal Nails iti sta la dispozitie si cu servicii de consultanta/consiliere in alegerea corecta a produselor de care ai nevoie. Totul depinde de un singur click.

Intra acum pe www.sergal.ro si comanda tot ceea ce ai nevoie pentru dotari saloane.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/sergal-nails-dotari-saloane-dotari-de-la-a-la-z-la-un-click-distanta