Sigicom iti asigura boltari pentru constructiile tale!

Bistrita - 29 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Esti in cautare unui furnizor care sa iti puna la dispozitie boltari ? Sigicom este solutia la care poti apela de fiecare data cand ai nevoie de boltari pentru constructii.

Tehnologia din domeniul  constructiilor a cunoscut si ea modificari, dar vechile materiale de constructii asa cum sunt boltarii nu se vor demoda niciodata si vor constitui o alternativa excelenta atunci cand vrei sa ridici o fundatie sau sa pui la punct zidaria unei viitoare case. De fiecare data cand ai nevoie de botari de o calitate superioara si la un super pret, Sigicom iti sta la dispozitie cu acest material de constructii care se va dovedi de un real folos pentru tine si constructia ta.

Alege sa cumperi boltari pentru a ridica o cladire intr-un timp extrem de scurt

Nu este o noutate faptul ca o solutie foarte eficienta si rapida in ridicarea unei cladiri ne-o ofera niste boltari de calitate. Boltarii din beton nu dau prea multe batai de cap constructorilor deoarece sunt mult mai ieftini decat celelalte materiale de constructii cum ar fi caramida sau BCA-ul. In plus, faptul ca betonul sta la baza structurii lor, boltarii sunt alternativa perfecta pentru o varietate de constructii, fie ele exterioare, fie ele interioare. Daca vrei sa iti construiesti o anexa, o hala sau o pivnita, alege cu incredere boltarii de beton!

De cele mai multe ori, se prefera sa se foloseasca boltari in defavoarea celorlalte materiale de constructii deoarece dureaza mai putin sa ridici o fundatie din boltari decat din caramida. Boltarii sunt comercializati pe dimensiuni diferite, si mai mari si mai mici, in functie de tipul de constructie pe care il ai in vedere.  Ei sunt foarte usor de manevrat si utilizat intrucat dimensiunile lor sunt fixe, iar muchiile boltarilor sunt bine conturate si asadar, nu se intampina dificultati majore in realizarea constructiei.

Sa nu uitam totusi ca alegand boltari, tu te bucuri de un grad de rezistenta ridicat si nu vei avea parte de neplaceri pe durata executiei constructiei sau dupa ce aceasta a fost data in folosinta. Chiar daca cei mai multi aleg boltarii pentru a construi anexe, hale, incaperi unde temperaturile vor fi ceva mai scazute, sa stii ca boltarii din beton pot fi folositi pentru orice constructie impreuna cu niste izolatori termici calitativi. In functie de ce iti doresti, poti opta pentru boltari din beton cu goluri, boltari umpluti cu beton armat sau monolit pentru ca la sfarsit, tu sa te bucuri de o constructie durabila, rezistenta.

Boltari la cel mai bun raport calitate-pret gasesti la Sigicom

Acum este timpul sa arunci o privire peste gama de boltari a celor de la Sigicom! Compania se ocupa cu producerea si furnizarea de produse din beton pentru diverse constructii si de produse din poliesteri armati cu fibra de sticla. Pentru acest lucru, Sigicom detine o fabrica care are in componenta o hala pentru producerea prefabricatelor din beton, o alta hala pentru producerea poliesterilor armati, un atelier de sudura, o platforma si trei magazii pentru depozitarea produselor fabricate. Utilajele folosite sunt de ultima generatie, iar personalul are o experienta vasta in domeniu. Cele mai bune solutii in materie de constructii le gasesti la Sigicom!

Pentru boltari din beton de calitate superioara, contacteaza reprezentantii companiei Sigicom!

Taguri: boltarisigicomboltari beton
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/sigicom-iti-asigura-boltari-pentru-constructiile-tale