Swiso Rent a Car te asteapta cu flote auto in marile orase din tara

BUCURESTI - 28 iulie 2016

Comunicat tip General in Auto

Swiso Rent a Car te asteapta cu flote auto in marile orase din tara

Ati ajuns in Bucuresti si aveti nevoie de o masina pentru a va deplasa prin oras sau in tara in timpul sederii? Swiso Rent a Car va ofera posibilitatea de a inchiria masina dorita nu doar in Bucuresti, cat si in alte orase din tara precum: Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj, Ploiesti, Pitesti, Galati sau Targoviste. Preturile practicate sunt de tip economy, iar in cazul in care va este mai usor asa, puteti plati online cu cardul pentru rezervarea masinii.

Swiso Rent a Car isi intampina clientii cu servicii calitative, dar si flote auto complete si foarte bine intretinute. Astfel, puteti inchiria pe termen lung, mediu sau scurt una dintre masinile din clasa compact, economy, business, 4X4, commercial, suv, minivan sau intermediate. Aceasta firma de inchirieri practica tarife incepand de la 6 euro fara TVA /zi, astfel ca oricine isi poate permite sa inchirieze masina care corespunde bugetului disponibil, cat si necesitatilor.

Care sunt conditiile de inchiriere? Daca sunteti interesati de una dintre masinile puse la dispozitie de aceasta firma, trebuie sa aveti cel putin 21 de ani si permis de conducere mai vechi de 2 ani. In caz de accident din vina clientului se va percepe o taxa de 250 de euro, care poate varia in functie de tipul masinii inchiriate

Swiso Rent a Car – preturi flexibile si disponibilitate permanenta

Atunci cand mergi in alt oras din tara, condusul a sute de kilometri cu propria masina este un risc mare. Infrastructura este plina de probleme, iar masinile au de suferit de pe urma acestor calatorii lungi, in care nu stim ce fel de drumuri ne asteapta. De aceea, unii sofer prefera sa-si lase masina acasa si sa mearga fie cu trenul, autocarul sau avionul, fie cu o masina inchiriata. Swiso Rent a Car pune la dispozitia celor interesati masini aflate in stare perfecta de functionare, pe care le puteti inchiria in Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Galati si alte orase din tara.

Indiferent ca va aflati in alt oras pentru a va relaxa sau pentru a rezolva chestiuni de afaceri, masinile acestei firme de inchirieri auto se potrivesc chiar si celor mai exigente cerinte. Puteti inchiria masini fiabile, cu care sa va deplasati in siguranta prin oras, masini mari, ideale pentru drumuri lungi cu familia sau prietenii, precum si masini elegante, special oferite pentru cei care merg la intalniri  business importante.

Cauti o firma de inchirieri masini? Swiso Rent a Car te asteapta cu oferte excelente!

Swiso Rent a car este o firma de inchirieri masini care a fost infiintata cu scopul de veni in sprijinul celor ce au nevoie de o masina atunci cand sunt plecati cu afaceri sau in calatorii turistice. Acest furnizor de servicii de calitate de pe piata rent a car din Bucuresti, dar si alte orase din tara, ofera clientilor sai masini precum Daewoo Matiz si Chevrolet Spark incepand cu doar 6 euro/zi, pana la limuzine precum Audi A4 cu 27, 74 euro/zi. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul firmei si rezervati masina dorita - pe www.swiso-rent-a-car-bucuresti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/swiso-rent-a-car-te-asteapta-cu-flote-auto-in-marile-orase-din-tara