Zoom-biz intre afacerea ta si success!

Brasov - 5 aprilie 2013

Comunicat tip General in Internet

Zoom-Biz, prima platforma de promovare care a schimbat conceptul de business online din Romania, este acum la dispozitia ta, cu cea mai buna echipa de profesionisti din domeniu!

Zoom-biz intre afacerea ta si success!

Cu o platforma online inedita, actualizata permanent, cu sase site-uri specializate si alte cateva zeci de bloguri de profil, cu talent, profesionalism si experienta in promovare, suntem pregatiti sa reconfiguram imaginea afacerii tale, pe internet.

Zoom-Biz, primul catalog profesionist de business, reinventeaza conceptul promovarii in mediul online, dand valoare afacerilor de succes.

Intr-o noua prezentare, cu parteneri de top din mediul de afaceri romanesc, Zoom-Biz continua seria ofertelor irezistibile de pe piata media.

Agricultura, educatie, cultura, arta, imobiliare, textile, turism, mobila, industria carnii, industria alimentara, comunicatii IT, constructii, electrice, domeniul financiar-contabil, lumea animalelor, sport, lumea copiilor, media, magazine online, servicii, transporturi, cazare, sanatate, protectie si siguranta, mediu, publicitate – sunt doar cateva dintre domeniile de activitate pe care le gasesti pe platforma online a companiei Zoom-Biz.

Zoom-Biz isi promoveaza intr-un mod inedit toti partenerii de afaceri, le prezinta proiectele, serviciile, produsele, punand accent pe reusitele profesionale si atuu-urile companiilor.

Zoom-Biz este partenerul care va ofera cea mai completa carte de vizita de care aveti nevoie pentru a va promova afacerea in mediul online.

Va oferim un nou concept, realizat la cele mai inalte standarde din domeniu, care iti va pune in valoare atat business-ul, cat si serviciile sau produsele acestuia.

Zoom-Biz este primul in topul cautarilor online, profesionistul care iti poate aduce afacerea in topul cautarilor pe internet, in clasamentul renumitelor motoare de cautare Google si Yahoo.

Pe platforma de promovare online Zoom-Biz vei gasi cu siguranta si cu usurinta tot ceea ce cauti, de la firme din toate colturile tarii, la cele mai variate servicii sau produse.

Zoom-Biz cunoaste toate secretele unei promovari cu 100% sanse de reusita, Zoom-Biz stie toate metodele ce vor conferi si imprima afacerii tale o noua prezentare, intr-un concept de exceptie.

Suntem profesionistii care stim ca multumirea clientului nostru este tot ceea ce conteaza, motiv pentru care iti oferim o promovare a afacerii diferentiata, adaptata cerintelor si necesitatilor business-ului tau.

Pe platforma noastra de promovare online gasesti pachete de promovare speciale, Bronze, Silver, Gold si Platinium, la preturi adaptate vremurilor de criza.

Zoom-Biz iti ofera promovare multipla, atat pe site-urile si blogurile proprii, cat si pe cele dedicate exclusiv comunicatelor de presa, prin intermediul carora afacerea ta va deveni cunoscuta in intreaga Romanie si nu numai.

Suntem echipa de profesionisti care isi pune experienta, talentul, ideile si timpul in slujba ta si a afacerii tale, pe care o vom sustine pana cand aceasta se va detasa categoric in fata concurentei.

Suntem cea mai profesionala platforma online din tara, avem un portofoliu impresionant de parteneri de afaceri si colaboratori, ne mandrim cu numarul mare de clienti pe care am reusit sa-i facem in cel mai scurt timp lideri in domeniul lor de activitate.

Zoom-Biz este asul care stie sa redefineasca si repozitioneze coordonatele afacerii tale, conturand noi concepte pentru proiectele aflate in derulare.

Respectul pentru clienti, atentia la detalii afacerilor acestora si inventivitatea ne sunt caracteristici primordiale, ce ne definesc si ne reprezinta.

Suntem pregatiti sa-ti fim alaturi, oferindu-ti servicii de top in domeniul promovarii.

Zoom-Biz – intre afacerea ta si success!

Date de contact

Denumire firma: SC. Zoom-Biz Srl

Adresa firma: Str. Republicii, nr. 2, Loc. Brasov, Jud. Brasov, Romania

Adresa web: www.zoom-biz.ro