Cum ar fi daca ai avea o alternativa mult mai ieftina pentru server-ul de e-mail si de fisiere?

Timisoara - 4 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

E-mail spatios si securizat pentru afacerea ta, precum si depozit de fisiere, fara batai de cap.
Rezultate garantate. Daca nu le obtii, primesti banii inapoi!

Cum ar fi daca ai avea o alternativa mult mai ieftina pentru server-ul de e-mail si de fisiere?

Cum ar fi daca ai putea beneficia de servicii online care sa lucreze pentru compania ta, economisind resurse, fara investitii in echipamente hardware si licente software, necesare unui server de e-mail?

Cum ar fi daca disponibilitatea serviciilor ar fi garantata intr-un procent de 99,9%, putandu-le accesa de oriunde, folosind un browser, un client de mail sau un telefon mobil?

2G PROD iti propune un set de servicii esentiale gazduite online pentru a asista afacerea ta in a comunica si colabora mai eficient, mai ieftin si fara riscuri.
Aceste servicii sunt usor de utilizat si nu necesita intretinere, dar in acelasi timp sunt niste unelte puternice pentru compania ta.

Iata cateva dintre serviciile pe care ti le propunem:

• Serviciul de e-mail si calendarul cu evenimente iti conecteaza angajatii si salveaza bani si timp. Calendarul cu evenimente este un instrument usor de utilizat de catre angajati pentru gestionarea si planificarea timpului si proiectelor. Din momentul lansarii unei intalniri sau a unui eveniment, acesta va fi notificat automat catre toti participantii.

• Conturi e-mail cu numele domeniului tau (ex. nume.prenume@numecompanie.ro) si un spatiu mare de stocare a mesajelor de pana la 25 GB (gigabytes) pentru fiecare angajat, cu protectie antivirus, filtru antispam, optiuni de arhivare si criptare.

• Mesageria instantanee este un instrument puternic de comunicare ce permite angajatilor sa interactioneze in timp real, eliminand astfel timpi morti. Aceasta permite de asemenea apeluri voce si video la standarde inalte de calitate.

• Motor performant de cautare pentru a gasi rapid orice mesaj sau conversatie anterioara.

• De asemenea ai la dispozitie un editor online pentru documente, foi de calcul tabelar si prezentari pentru ca angajatii tai sa poata crea, edita si partaja online aceeasi copie a unui document in timp real, fara a fi nevoiti sa trimita mesaje cu atasamente. Posibilitatea de a importa/exporta formate uzuale de documente: Word, Excel, Powerpoint, PDF. Puteti oricand controla cine si la ce fisier are acces fara sa fii nevoit sa monitorizezi fiecare angajat. Reviziile fisierelor modificate sunt salvate si accesibile de catre cei avizati de la birou, de acasa sau din deplasare.

Despre 2G PROD SRL


Rezultate garantate. Daca nu le obtii, iti primesti banii inapoi!
Te asteptam sa ne contactezi.

2G PROD srl
Bd. Republicii nr. 9, et. 3, cam. 304
Incubatorul de Afaceri Software Timisoara
+04 0766 696 220
+04 0770 145 420
contact@2gprod.com