Felicitări de Crăciun Business

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Logistica/Transport, Juridic, Farmaceutic

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar firmele românești sunt pe ultima sută de metri pentru a pregăti cadourile de sezon. Cultura trimiterii de felicitări partenerilor de afaceri a cunoscut o amplă dezvoltare în România începând cu anii 2000 și, în pofida climatului economic din ultimii ani, aceasta a ramas o preocupare constantă a companiilor în perioada premergătoare sărbătorilor. “Dacă în 2009 și 2010, pe fondul crizei, am constatat o scădere a numarului de clienți și a comenzilor, din 2011 constatăm atât o revenire a clienţilor mai vechi cât şi apariţia unui număr semnificativ de clienţi noi. Probabil primul motiv ar fi că firmele afectate de criză doresc să le semnaleze partenerilor că sunt “back in business”. Altul ar fi că firmele neafectate nu mai consideră imprudentă o astfel de cheltuială. Practic o firmă care are să zicem o sută de parteneri de afaceri nu cheltuie mai mult de 350 de lei pentru a le trimite câte o felicitare. Un alt aspect este acela că în afaceri nu există cadou de Crăciun fără a include o felicitare. Și nu în ultimul rând ar fi semnficația urării în sine. Când cineva ureaza cuiva “La mulți ani”, iși dorește și sieşi aceeaşi împlinire”.

Recent 2S Design a lansat colecția de Felicitări de Crăciun 2012. Cele peste 100 de modelele din colecție oferă o mare diversitate din punct de vedere al designului satisfacând cele mai exigente si variate cerințe. Felicitările sunt tipărite și personalizate după cele mai pretențioase standarde în atelierele proprii, iar tirajele sunt flexibile, în funcție de cerere. În anumite condiţii se poate asigura exclusivitatea modelului ales. De asemenea se pot comanda felicitări complet personalizate, 2S Design punând la dispoziția clienților talentul designerilor cu care colaborează.

Pentru colectie va rugam sa vizitati site-ul 2S Design.
Pentru comenzi si condiții de discount vă rugăm sa ne contactați telefonic la : 021-2124818.

Felicitare de Craciun - Colectia Business

În fond, trimiterea unei felicitări de Craciun este cea mai simplă și eficientă metodă de a-i mulțumi personal cuiva pentru colaborarea și loialitatea în afaceri. Spre deosebire de cele electronice, adesea trimise “în CC, la o lista” si de multe ori nu tocmai legale, felicitările de Crăciun clasice necesită un efort mai mare pentru a fi trimise, ceea ce demonstrează destinatarului aprecierea de care se bucură, mai ales dacă în interiorul felicitării ne găsim timp să scriem și câteva rânduri.

Liana Grigore, Director General

2S Design, fondată în 1992, lider în domeniul felicitărilor business din Romania, s-a impus pe acest segment nu numai prin calitatea deosebită a produselor ci și datorită atenției față de client, a promptitudinii față de respectarea obligațiilor și a termenelor de livrare.

Broşura cu oferta actuală de felicitări de Crăciun poate fi răsfoită pe site-ul firmei (www.2sdesign.ro) sau descărcată în format pdf - Felicitări de Crăciun 2012.

Începând cu anul 2005, 2S Design a intrat pe piaţa producătorilor de suveniruri  turistice din România, diversificând permanent gama de produse oferite: ilustrate, calendare, semne de carte, blocknotes-uri, carţi de joc, căni, suporturi de pahare, tricouri, magneţi de frigider, insigne etc. Cu aceeaşi echipa de excepţie si prin aceeaşi dedicare acordată calităţii si optimizării costurilor, prin aceeaşi atitudine responsabilă faţă de client, produsele 2S Design au reuşit să se impună în toate centrele turistice importante ale ţării.

Catalogul suvenirurilor produse de 2S Design poate fi răsfoit pe www.suveniruri-din-romania.ro

Despre 2S Design srl

2S Design SRL împlineşte 20 de ani de activitate. Înfiinţată în 1992, firma noastră aniversează în acest an 20 ani de prezentă neîntreruptă pe piaţa poligrafică din România, timp în care ne-am dedicat exclusiv calităţii şi având un singur scop: anticiparea cerinţelor clienţilor.

Datorită eforturilor echipei excelente, în momentul de faţă 2S Design este lider de piaţa în domeniul felicitărilor business-to-business din România, având în portofoliul de clienţi multe nume importante din domeniul financiar-bancar, leasing, asigurări, IT, business services, juridic, producători şi importatori de farmaceutice, automobile, intreprinderi mici şi mijlocii, persoane fizice etc.

Din 2005, 2S Design a intrat pe piaţa producătorilor de suveniruri turistice cu o gama mare de produse, acestea fiind distribuite prin reţeaua proprie în toate centrele turistice ale ţării (www.suveniruri-din-romania.ro).

Din anul 2008, firma 2S Design este membră a PSI - The international network of the Promotional Product Industry. Tot din 2008, 2S Design este certificată ISO 9001.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/2s-design-srl/felicitri-de-crciun-business