Comedie si Cadouri de Valentine's Day la piesa Toc Toc

BUCURESTI - 11 februarie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Daca nu aveti inca nimic planificat pentru sambata 14 februarie, de Valentine’s Day puteti sa paticipati la evenimentul organizat de Echipa comediei TOC TOC (www.TocToc.ro) care va asteapta cu cadouri si cu o sedinta de terapie in grup prin ras.

Comedia Toc Toc - www.TocToc.ro

Comedia Toc Toc - www.TocToc.ro

 O comedie la care publicul nu se opreste din ras! 

Diverso Magazine, Venezuela

De Valentine’s Day, inainte de inceperea spectacolului TOC TOC, care se joaca la Grand Cinema&More din Baneasa Shopping City, spectatorii vor putea face poze la Love Corner, iar dupa terminarea reprezentatiei vor primi cadou magneti cu pozele realizate. Tot inainte dee spectacol , toti spectatorii se vor putea delecta cu praline de ciocolata in Sweet Corner.

Descrisa de Diverso Magazine din Venezuela drept “o comedie la care  publicul nu se opreste din ras”,  TOC TOC este comedia frantuzeasca cu cele mai multe vizionari la nivel mondial din ultimii ani si se joaca live pe scena salii Epika din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.

Mergeti la TOC TOC sambata 14 februarie si aflati ce legatura poate exista intre o maniaca a curateniei ( Monica Ciuta ), un taximetrist obsedat de calcule ( Andrei Duban ), un tanar care se deplaseaza sarind de pe o piesa de mobilier pe alta (Andrei Mateiu), o fanatica a controlului ( Anca Turcasiu ), o tanara care repeta fiecare fraza de doua ori (Doina Antohi) si un individ care are iesiri verbale si gesturi bruste ( Mihai Gruia Sandu ).

Regia piesei este semnata de Ricard Reguant, regizorul catalan care a montat primul musical de tip Broadway din Romania, Muzicalul Chicago, iar traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

Mai multe informatii se regasesc pe pagina web oficiala www.TocToc.ro, pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/TocTocRomania si pe canalul oficial de Youtube www.Youtube.com/TocTocRomania    

Pentru secvente din piesa si prezentarea personajelor accesati: http://youtu.be/OcIMJgjPvUQ

Biletele s-au pus in vanzare la casa de bilete VIP din cadrul Grand Cinema &More si online pe www.TocToc.ro

Spectacolul este o productie marca Eventorium.

Partenerii evenimentului sunt: Momentos, Kandia, Florariile Magnolia si trustul Burda prin: Beau Monde, Casa Lux, Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Secretele Bucatariei, Sanatatea de Azi.

Partenerii proiectului Toc Toc sunt: Hotel Pullman, Cumpana, XT Décor, Nissa, Humanic, Noriel, Alka, Sfera Decor, Happy Tour, Body Exprim, Biofarm.

Parteneri media: Magic FM, Comunicatedepresa.ro, Beau Monde, Casa Lux, Ioana, Femeia, Femeia de Azi, Secretele Bucatariei, Sanatatea de Azi.