Revista FOTO-VIDEO digital te invita la Expozitia de fotografie 3D!

Brasov - 28 aprilie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În perioada 21 aprilie – 6 mai 2010, revista FOTO-VIDEO digital organizează expoziţia de fotografie 3D „Povestea unui palat: Cotroceni” (la Muzeul Naţional Cotroceni) în colaborare cu fotograful Mihai Moiceanu.

Revista FOTO-VIDEO digital te invita la Expozitia de fotografie 3D!

În perioada 21 aprilie – 6 mai 2010, revista FOTO-VIDEO digital şi Muzeul Naţional Cotroceni organizează expoziţia de fotografie 3D „Povestea unui palat: Cotroceni” în colaborare cu fotograful Mihai Moiceanu.

Expoziţia va fi prezentă şi în Băneasa Shopping City, între 6–16 mai 2010.

Triumful digitalului provoacă dezbateri ample legate de statutul fotografiei în forma sa clasică. Jocul gândirii, aspiraţia către perfecţiune vizuală şi imaginaţia ne-au adus aproape de limitele privirii.

Fotografia 3D nu este o noutate, ci are o istorie amplă, presărată cu nenumărate tentative şi reuşite. A fost marginalizată o bună perioadă de timp, din cauza accesului facil la fotografia 2D. Dar, în zilele noastre, prin prisma interesului stârnit de animaţia 3D, fotografia capătă o nouă dimensiune.

Expoziţia „Povestea unui palat: Cotroceni” vă aduce în prim-plan o serie de fotografii tridimensionale care subliniază caracterul unic şi măreţia ansamblului muzeal Cotroceni.

Mihai Moiceanu a reuşit să îmbine cu succes frumuseţea detaliilor arhitecturale cu obiectivul aparatului foto digital şi să vă aducă în faţa ochilor perspective noi şi emoţii.

În premieră pe piaţa media din România, revista FOTO-VIDEO digital este însoţită de ochelari 3D (http://www.chip.ro/expozitie3d/ochelari).

Special pentru dumneavoastră am creeat în cadrul site-ului www.chip.ro o secţiune dedicată Expoziţiei de fotografie 3D – pentru detalii clic http://www.chip.ro/expozitie3d/despre.

Pentru vizualizarea unor fotografii din cadrul vernisajului clic http://www.chip.ro/expozitie3d/stiri.

Partenerii media ai expozitiei de fotografie 3D sunt: publicaţiile CHIP, LEVEL, PC-PRACTIC, Academia Caţavencu, Auto Moto şi Sport, Capital, Esquire, Evenimentul Zilei, Zile şi Nopţi, Radio EuropaFM şi site-urile 9AM.ro, badorgood.com, comunicatedepresa.ro şi port.ro.

AME design, partenerul revistei FOTO-VIDEO digital, s-a ocupat de printarea tuturor fotografiilor 3D prezente în cadrul expoziţiei.

Despre 3 D Media Communications SRL

În premieră pe piaţa media din România, ediţia Mai 2010 a revistei FOTO-VIDEO digital este însoţită de ochelari 3D, care vă vor ajuta în vizualizarea corectă a imaginilor tridimensionale.

În completarea Expoziţiei de Fotografie 3D şi ţinând cont de interesul actual pentru 3D, revista FOTO-VIDEO ediţia mai 2010 digital are Coperta 4 în format 3D şi conţine un amplu articol semnat
Mihai Moiceanu, cu şi despre fotografia 3D.

Sofia Grigore
Director de Marketing
0727.318.578
sofia.grigore@3dmc.ro