A fost lansat AntiqBid.com un site de licitatii online dedicat colectionarilor si anticarilor

Timisoara - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pe o piata dominata de site-urile de licitatii online generaliste, AntiqBid.com vine cu o solutie moderna, profesionala, special proiectata si conceputa pentru colectionari si anticari. AntiqBid.com in colaborare cu Revista Colectionarilor va oferi colectionarilor sfaturi si informatii utile in procesul de achizitionare a unui obiect de colectie.

A fost lansat AntiqBid.com un site de licitatii online dedicat colectionarilor si anticarilor

AntiqBid.com este o platforma moderna, dezvoltata sa raspunda celor mai importante cerinte a unui site de licitatii online: claritate in deschiderea unei licitatii si in achizitionarea unui obiect, securitate, informatii suplimentare despre vanzator si cumparator, modalitati diverse de plata si statistici utile.

Mai mult, AntiqBid.com ofera un instrument unic pe piata romaneasca, o facilitate foarte apreciata de colectionari: schimbul de obiecte. Astfel la crearea unei licitatii utilizatorul, fie el vanzator sau colectionar, poate bifa optiunea de oferta la schimb. Este o facilitate special proiectata pentru colectionari.

AntiqBid.com are pregatit si un concurs pentru utilizatori, astfel utilizatorul care va avea cele mai multe licitatii finalizate (cele mai multe calificative din vanzari) pana la 31 ianuarie 2010, va castiga un cantar digital marca SAFE - Germania (capacitate maxima 120gr, precizie de 1 zecimala, pret recomandat de producator 150RON/34EUR, cod producator 9857). In caz ca vor fi doi, sau mai multi utilizatori cu acelasi numar de calificative, va fi desemnat castigator cel care are listate cele mai multe licitatii in acel moment. De asemenea un premiu va castiga si utilizatorul care va acumula cele mai multe calificative din cumparari! O Lupa cu marire 10x si iluminare cu LED - marca Leuchtturm/Lighthouse Germania.

Pentru o cat mai buna prezenta online, echipa AntiqBid.com va oferi suport de tip chat utilizatorilor sai.

Despre 3Waves Net SRL

AntiqBid.com este un produs al echipei revistei Colectionarul Roman. Noi dorim sa creem o serie de site-uri online care sa raspunda cerintelor actuale ale colectionarilor din Romania.
Echipa AntiqBid.com poate fi contactata online la adresa: www.antiqbid.com sau www.antiqbid.ro
contact@antiqbid.com