Elmiplant lansează Blossom, cea mai performantă formulă de întinerire a tenului - la crema pentru întinerirea sufletului mai lucrează încă -

BUCURESTI - 7 decembrie 2004

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

2825-1.jpg 2825-4.jpg

Elmiplant, unul dintre cei mai mari producători de produse cosmetice din România, anunţă pentru acest final de an, lansarea unei game noi, premium, pe baza inovaţiei complexului natural Sericin Q.

Elmiplant lansează Blossom, cea mai performantă formulă de întinerire a tenului - la crema pentru întinerirea sufletului mai lucrează încă -

Laboratoarele Elmiplant au creat gama Blossom, un program complet de îngrijire antirid bazată pe o combinaţie unică de ingrediente naturale, atent selecţionate. Complexul Sericin Q, prin combinaţia de Vitamine E, Coenzima Q10, uleiul de sâmburi de struguri şi Sericină, o proteină 100% naturală, acţionează la nivelul tuturor straturilor epidermei, stimulând procesul de regenerare naturală a celulelor epidermice şi reducând numărul de riduri. Gama Blossom hidratează şi hrăneşte zonele uscate ale tenului, efectul de protecţie şi hidratare menţinându-se chiar şi după spălarea sau clătirea feţei. Prin folosirea complexului Sericin Q, pielea devine mai luminoasă şi îşi îmbunătăţeşte cu până la 88.4% aspectul elastic. Cercetările realizate în cadrul laboratoarelor Elmiplant arată că prin folosirea gamei Blossom, pielea devine cu până la 68.1% mai netedă, cu până la 30.8% mai hidratată şi reduce cu până la 35.71% ridurile.

Gama Blossom conţine:

1. Lapte demachiant (200 ml) – preţ estimativ 140.000 lei

2. Cremă antirid de zi (50 ml) - preţ estimativ 170.000 lei

3. Cremă regenerantă de noapte (50 ml) - preţ estimativ 170.000 lei

4. Crema anticearcăn (15 ml) - preţ estimativ 110.000 lei

5. Tratament intensiv antirid fiole (fiola Sericin 180 mg şi fiola solvent 8 ml)- preţ estimativ 500.000 lei


“Prin lansarea gamei Blossom, Elmiplant vrea să vină în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi, în sensul oferirii celor mai performante şi mai noi formule de regenerare, hidratare şi tonifiere a tenului. Gama Blossom se adresează fiecărei femei care vrea să prevină efectele îmbătrânirii, pentru a avea un ten veşnic tânăr, hidratat şi strălucitor”, a declarat d-na Farmacist Elena Cremenescu, Director Executiv Elmiplant.

Despre 4 ACE-pr&publicity

Despre Elmiplant

Elmiplant, unul dintre cei mai mari producători de cosmetice din România, estimează pentru anul 2004, realizarea unei cifre de afaceri de 2.7 milioane USD.

În anul 2004 Elmiplant a lansat pe piaţa românească gama de creme de faţă, Bioten, gama de creme depilatoare, gama de creme de ras, Vector, şi a îmbunătăţit formula pentru crema de mâini, crema de călcâie şi crema anticelulitică.
4 ACE-pr&publicity
Calea Victoriei, nr. 143, scara 1, interfon 01C, sector 1, Bucuresti
office@4ace.ro