Proiectul COVID-19 Workforce – Servicii IT gratuite pentru instituțiile sau pentru persoanele implicate in combaterea virusului Corona

BUCURESTI - 6 aprilie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie, #CSRcovid19

In contextul pandemiei COVID-19, Cybertech SRL, o firma cu o experienta de 20 de ani in dezvoltarea soluțiilor digitale, invita comunitatea IT din România sa i se alăture in cadrul proiectului COVID-19 Workforce oferind servicii gratuite instituțiilor sau persoanelor implicate in combaterea virusului Corona.

Facem un apel public către toți producătorii de software, freelanceri și angajații în IT din România sa dedice o parte din timpul lor, pentru oferirea in mod gratuit a unor servicii de dezvoltare sau mentenanța. Cybertech SRL pune la dispoziție atât Infrastructură IT specializată cat si soluții de comunicare si remote work in vedera gestionarii crizei pandemice si minimizarea efectelor negative asupra economiei locale.

Proiectul se lansează in data de 06/04/2020 la adresa https://covid.alantis.ro

Despre Cibertech

Cybertech SRL, o companie românească ce excelează în dezvoltarea de software și soluții digitale personalizate. Suntem pe piață încă din 2001 și am colaborat cu peste 200 de clienți atât interni cat si internaționali.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/6am/proiectul-covid-19-workforce-servicii-it-gratuite-pentru-institutiile-sau-pentru-persoanele-implicate-in-combaterea-virusului-corona