S38 Land company ofera spre vanzare 1700 Ha de teren impadurit, in Judetul Gorj, comasat 100%

BUCURESTI - 28 iulie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Juridic, Imobiliare

S38 Land company ofera spre vanzare 1700 Ha de teren impadurit, in Judetul Gorj , comasat 100% , oferta unica in piata imobiliara atat ca suprafata cat si ca densitate si calitate a lemnului .

Imagine Padure

Padurea are in componenta 80% Fag si 20% Molid , iar 70% din arborete se afla la varsta de exploatare, volumul de masa lemnoasa este de 600.000 mc ,  o  medie de 350mc/Ha, lemnul incadrandu-se in clasele de productie II si III .

Accesul facil se face pe un drum asfaltat localizat la limita padurii. Exploatarea se va face cu costuri minime datorita accesului la drum national si multiplele drumuri forestiere din padure.

S 38  Land Company, liderul pietei pe acest segment, este o firma specializata pe consultanta si investitii forestiere, ce ofera pachete integrale de servicii precumparare si poscumparare pentru clienţii interesaţi de achiziţia sau vânzarea unor suprafeţe importante de terenuri împădurite. Se asigură consultanţă  şi asistenţă în negociere şi  identificarea de soluţii financiare.

Despre S38

Profesionalismul agentilor imobiliari si al expertilor care deservesc nevoile clientilor agentiei de consultanta si vanzari imobiliare S38 Land Company stabilesc noi reguli in piata imobiliara, punand interesul clientului pe primul loc si oferind o gama de servicii complexe pentru acesta. S38 Land Company este garantia unei tranzactii imobiliare in deplina siguranta!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/S38-land-company/s38-land-company-ofera-spre-vanzare-1700-ha-de-teren-impadurit-in-judetul-gorj-comasat-100