Comunicate Smart Event Marketing

Smart Event Marketing

Compania Smart Event Marketing a emis 5 comunicate de presa

 • my pet, asociatia romana iubitorilor animale, aplicatie mobila

  BUCURESTI - 20 mai 2015

  Portalul My Pet le permite utilizatorilor din toată țara să își creeze un profil personalizat în conformitate cu necesitățile animalului de companie pe care îl au. Profilul personalizat include atât date de indentificare ale proprietarului, cât și date privind sănătatea, cum ar fi data de vaccinare, schema de tratament și datele de contact ale medicului veterinar.Totodată, aplicația te ajută să îți găsești patrupedul în cazul în care acesta se pierde, să adopți sau să oferi spre adopție căței și pisici și în același timp îți pune la dispoziție o vastă bază de date cu produse și servicii de uz veterinar.

  My Pet’s Zone, funcționalitatea inovativă care iți pune la dispoziție informații de proximitate! Inovația pe care aplicația o aduce în atenția utilizatorilor este aceea că toate infomațiile din aplicație sunt structurate funcție de locația acestuia. Astfel, utilizatorul primește doar informații relevante, fie că interesul este de a adopta un animal sau de a găsi cele mai bune produse și servicii pentru patrupedul său.
      comunicatul de presa

 • Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!

  BUCURESTI - 15 ianuarie 2015

  Participand la campania “Fii ingerul pazitor al animalelor de companie!”, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot schimba radical viata animalelor de companie. Astfel, persoanele fizice pot sustine proiectele prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, in timp ce persoanele juridice pot alege sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit, sume aferente anului 2014. Redirectionarea nu presupune costuri suplimentare pentru persoanele fizice sau pentru companii, ci doar o realocare de fonduri. Directionarea se realizeaza pe baza completarii si semnarii unui formular, care va fi depus de catre reprezentantii ONG-ului la ANAF, neimplicand efort suplimentar din partea contribuabilului.    comunicatul de presa

 • Gama de produse cosmetice L.A. COLORS®, acum și în România! Prețuri promoționale în perioada 3-5 decembrie!

  BUCURESTI - 3 decembrie 2014

  Ofertă specială de lansare -25% reducere la toată gama de produse! Lansat în Statele Unite ale Americii în anul 1985, brandul L.A. COLORS®, a ajuns în data de 1 decembrie 2014 și pe piața românească, oferind produse de cea mai bună calitate la prețuri low cost. L.A. COLORS® oferă o gamă foarte variată de produse de machiaj ce include farduri de ochi, pudre, blushuri, fonduri de ten, corectoare, luciuri de buze, rujuri , mascara , tușuri etc. și lacuri de unghii ce număra peste 1300 de repere. În 2012 lacurile de unghii Color Craze au câștigat premiul NACDS Marketplace pentru calitatea excelentă și designul invoator.     comunicatul de presa

 • Castigatorii premiilor

  BUCURESTI - 9 septembrie 2014

  Duminică, 7 septembrie 2014 a avut loc în Parcul Izvor evenimentul „Ziua iubitorilor de animale: adoptăm, învățam, împreună ne distrăm”. Evenimentul a fost unul generalist, adresându-se în egală măsură copiilor, tinerilor, părinților și bunicilor. În cadrul evenimentului vizitatorii au avut ocazia să adopte unul dintre cei 50 de căței aflați sub ocrotirea asociației „DogTown”. Pentru copii, „Smart Event Marketing” a pregătit o mega petrecere ai cărei anfitrioni au fost mascotele Minnie și Mickey Mouse. După petrecere, atât cei mici, cât și cei mari au participat la seminarul „Interatiunea sigură dintre copii și câini organizat de către „Clubul Câinilor Utilitari”. În tot acest timp cei mari s-au putut delecta cu expozițiile de pictură, iconografie și obiecte hand made. În cadrul „Zilei Iubitorilor de animale”, a avut loc și un workshop privind creșterea și educarea animalelor de companie, susținut de către specialiștii Romvac și Sarmivet.
  Punctul culminant al evenimentului a fost decernarea premiilor „Mari Iubitori de Animale-ediția 2014”. Câștigătorii au fost Paula Seling, Cristina Cioran, Romvac(http://romvac.ro) și Clinica Veterinară Sarmivet(http://sarmivet.ro).
      comunicatul de presa

 • Asociația Română a Iubitorilor de Animale organizează „Ziua Iubitorilor de Animale: adoptăm, învăţăm, împreună ne distrăm!”

  BUCURESTI - 1 septembrie 2014

  Asociația Română a Iubitorilor de Animale organizează duminică, 7 septembrie 2014, începând cu ora14:00 evenimentul „Ziua Iubitorilor de Animale: adoptăm, învățam, împreună ne distrăm!”

  Evenimentul se adresează copiilor, tinerilor, părinților și bunicilor. În cadrul evenimentului vizitatorii pot adopta un câine fără stăpân și pot face donații pentru îngrijirea cațeilor fără adăpost. La târg, asociația DogTown va oferi spre adopție un număr de 50 de căței. Toți cei care vor adopta un cățel în cadrul evenimentului, vor primi un pachet de “Bun venit acasă” din partea Asociației Române a Iubitorilor de Animale constând în hrană și accesorii pentru noul membru al familiei. Evenimentul se va desfășura în Parcul Izvor, în incinta spațiului canin de joacă. Smart Event Marketing , partenerul principal al evenimentului a pregătit pentru copii o super petrecere, aceasta incluzând face painting, karaoke, baloane modelate și multe concursuri și cadouri surpriză. Anfitrionii petrecerii pentru copii vor fi celebrele mascote Minnie&Mickey Mouse. În timpul în care copiii petrec, părinții se pot delecta cu expoziții de artă plastică, pictură, iconografie și obiecte handmade.     comunicatul de presa