FOTBAL AMERICAN

BUCURESTI - 13 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Sport

FOTBAL AMERICAN !!! BUCURESTENII ISI IAU REVANSA !!! MECI INTERNATIONAL !!!

Asociatia sportiva ‘’Bucuresti Predators’’ va invita duminica 15.Noiembrie. 2009 , ora 11.00, la Stadionul de Rugby TEI, pentru a asista la meciul de fotbal american dintre formatiile Predators Bucuresti si rivala din Sofia . Acest nu este prima ciocnire intre cele 2 echipe , primul meci avand loc in Sofia si terminandu-se cu victoria echipei gazda . Asadar va asteptam sa veniti pentru a sustine echipa spre o victorie asupra vecinilor de peste Dunare .

Competitia va începe la ora 11:00 si se va finaliza în jurul orei 14 programul detaliat fiind:

Ø11:00 Intrarea echipelor pe teren , urmata de incalzire ;

Ø11:15 Startul meciului;

Ø Aprox 14:00 – 14:30 Ceremonia de final .

Stadionul din complexul studentesc Tei este situat pe Strada Oltetului Nr. 30 (intrare de pe Barbu Vacarescu ! Acestui comunicat ii va fi atasata o harta ! Complexul este dotat cu toate facilitatile avand restaurant , parcare , toalete si tribune .

Întrucât este o competitie sportiva va asteptam sa savurati duelurile dintre tinerii care au ales sportul si viata sportiva nu alcoolul sau drogurile. Fiind la început simpla sustinere morala le este suficienta asadar intrarea este gratuita în speranta ca tribunele stadionul de Rugby TEI se vor umple.Va astepta multe surprize .

Modalitati de acces : Tramvaiul 5 (opreste pe Strada Barbu Vacarescu la 2 minute de arena ) sau Autobuzul 282 ( opreste pe Bulevardul Lacul Tei ) sau masina personala ( complexul are parcare amenajat si gratuita ).

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la:

Paun Dan: dan.paun@predators.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 0730508652

Despre A.S.BUCURESTI PREDATORS

www.predators.ro

Paun Dan : 0730508652 , dan.paun@predators.ro
dan.paun@predators.ro