Aboneaza-te la concursuri si poti castiga un termometru si higrometru de camera

BUCURESTI - 9 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Aboneaza-te la newsletterul Info Bebe in perioada 19 martie 2009 - 30 aprilie 2009 si poti castiga un termometru si higrometru de camera oferit de Muc cel Mic.
Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa ta de email in casuta Abonare newsletter din coloana stanga de pe site-ul www.infobebe.ro si esti inscris la concurs. Introdu codul de verificare din fereastra care se deschide si confirma abonarea din emailul pe care il vei primi. Astfel vei primi si cele mai noi concursuri adaugate pe Info Bebe, poti castiga premii pentru tine si copilul tau si esti la curent cu noutatile noastre. Castigatorul va fi anuntat imediat dupa incheierea concursului.

InfoBebe este un ghid dedicat EXCLUSIV parintilor si copiilor, unde veti gasi informatii utile – firme ce ofera servicii si produse strict pentru aceasta categorie, forumuri pentru parinti, site-uri de Divertisment, jocuri si informatie, caculatoare utile, dar aduna laolalta si concursurile dedicate celor mici, dandu-va astfel ocazia sa castigati zilnic premii interesante pentru copilasi.

InfoBebe va tine la current cu cele mai noi concursuri organizate online sin u numai, prin intermediul Newsletterului si va rasplateste curiozitatea si fidelitatea premiind prin tragere la sorti abonatii.

Le multumim colaboratorilor si partenerilor nostri pentru ca sunt alaturi de noi, pentru ca ne anunta lansarea concursurilor pentru copii, ne sponsorizeaza concursurile si pentru ca isi promoveaza produsele, serviciile si evenimentele prin intermediul InfoBebe – informatia ajungand astfel la Dvs., parintii.

Va multumim si voua, parintilor, si celor mici pentru ca sunteti alaturi de noi si va asteptam oricand cu sugestii si propuneri despre cum putem imbunatati experienta vizitatorilor nostri – pentru a crea un mediu cat mai placut in lumea InfoBebe si va invitam sa stati aproape pentru lansarea Revistei tiparite InfoBebe.

Despre AA Marks Company

InfoBebe
Ghid EXCLUSIV pentru parinti si copii
www.infobebe.ro