AA travel pe web

BUCURESTI - 7 iulie 2009

Comunicat tip General in Turism

Debutul prezentei AA travel pe internet a reprezentat lansarea aatravel.ro.

De atunci am placut, am displacut, am adunat pareri, sfaturi si critici imbunatatind permanent relatia cu turistii nostri dragi, utilizatori si consumatori de internet.

aatravel.ro a devenit sursa de insipiratie, informatie si comparatie pentru turisti, colaboratori, parteneri si concurenti.

In general s-au scris cu cerneala digitala randuri pozitive despre noi, cu o singura exceptie care merita notata.

Pe 30 Iulie 2007, Ziarul Curierul National, intr-un moment de exces de zel impulsionat de concurenta neloiala deranjata de succesul nostru, publica un articol ridicol si partinitor, semnat Afrodita Cicovschi despre compania noastra. Articolul contine un amalgam de informatii, neverificate si fara sens. Trunchiaza pana si pozitia noastra oficiala. Desi titlul sentinta face referire direct la AA Travel: “AA Travel, acuzata ca işi bate joc de clientii litoralului bulgaresc”, autorul articolului se exprima la inceput obsedant la o alta agentie de turism. In fapt, George Albu, “turistul nemultumit” reprezinta produsul toxic al concurentei, directionat catre o anumita actiune “sub centura”.

In realitate, turistii respectivi au ales in mod voluntar cel mai ieftin hotel, clasificat 2* din Albena. Nemultumiti de camera primita la receptie care nu era identica cu cea de anul trecut acestia au refuzat toate variantele de camere oferite de receptie; cu eforturi deosebite din partea partenerilor locali s-a reusit un upgrade gratuit pentru un apartament. Turistii au acceptat incantati apartamentul. NU am primit absolut nici o sesizare telefonica sau scrisa din partea turistilor. De asemenea la hotel nu s-a inregistrat nici o plangere. In concluzie articolul respectiv ramane fara obiect, anihilat tragic de cei peste 25.000 de turisti multumiti.

Dezavuam aceste practici invechite si invitam concurenta sa joace corect si sa renunte la “prietenii ziaristi”.

Despre AA TRAVEL & BUSINESS SERVICES

Suntem o echipa de profesionisti. Utilizam un bagaj urias de ustensile de marketing (seriozitate, modernitate, preturi competitive, calitate, flexibilitate, promptitudine, confort, respect) pentru ca tu sa fii intotdeauna multumit.
AA travel reprezinta alegerea turistilor exigenti.
AA travel, str. Franceza nr 46, sector 3, Bucuresti