La final de an, constructorii isi dau intalnire in Banat

Timisoara - 6 octombrie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Pentru al IX-lea an consecutiv CAMEX vine la Timisoara cu solutii complete pentru constructii. Cele peste 85 de firme care vor expune la Timisoara vor prezenta o gama larga de produse, oferind la stand consultanta gratuita si chiar demonstratii practice. Participa atat firme din tara, precum si reprezentanti si distribuitori ai unor companii importante din Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Austria, Italia, Olanda sau Spania.

La final de an, constructorii isi dau intalnire in Banat

Compania ABplus Events organizeaza, in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara, cea de-a IX-a editie CAMEX la Timisoara, care va avea loc in perioada 8-11 octombrie la Centrul Regional de Afaceri C.R.A.F.T. Evenimentul se bucura si de aceasta data de parteneriatul cu Primaria Municipiului Timisoara, un parteneriat cu traditie: 'CAMEX a devenit o prezenta stabila in spatiul si calendarul expozitional al Timisoarei, dovedind prin seriozitate, implicare si profesionalism ca este un partener de incredere' a declarat Primarul Muncipiului Timisoara, domnul Gheorghe Ciuhandu, care va deschide oficial a IX-a editie CAMEX la Timisoara, joi, 8 octombrie, incepand cu ora 12:00, la Centrul Regional de Afaceri C.R.A.F.T. Anul acesta Primaria Municipiului Timisoara va fi prezenta si in cadrul Expozitiei CAMEX, cu un stand special amenajat unde vor fi prezentate cele mai noi proiecte ale Municipalitatii. De asemenea, timisorenii pot afla, direct de la reprezentantii Primariei, care sunt planurile de viitor ale orasului si ce solutii ofera edilii.

Pentru al IX-lea an consecutiv CAMEX vine la Timisoara cu solutii complete pentru constructii. Cele peste 85 de firme care vor expune la Timisoara vor prezenta o gama larga de produse, oferind la stand consultanta gratuita si chiar demonstratii practice. Participa atat firme din tara, precum si reprezentanti si distribuitori ai unor companii importante din Ungaria, Polonia, Marea Britanie, Germania, Austria, Italia, Olanda sau Spania. 'De 9 ani CAMEX ofera la Timisoara un puls corect al industriei constructiilor din Romania, cu trimitere directa la zona Banatului. intr-un an care s-a dovedit a fi destul de dificil pentru intreaga industrie, incurajam in continuare in toate orasele importante din tara promovarea companiilor din domeniu si excelenta in constructii', a declarat Florin Mindirigiu, Director General ABplus Events.

Continuand un parteneriat de lunga durata, DEKO Professional va prezenta la CAMEX Timisoara avantajele utilizarii sistemului integrat de termoizolare versus utilizarea pachetului hibrid. Vizitatorii pot invata de la specialistii prezenti la standul DEKO cum sa aleaga sistemul perfect, ce avantaje are anveloparea cu un sistem integrat de termoizolare si care sunt riscurile utilizarii sistemului hibrid. “Suntem deschisi la orice oportunitate de a raspunde provocarilor pietei. De aceea am ales ca
si in acest an sa fim alaturi de clientii nostri si prin intermediul parteneriatului cu ABplus Events, la editia a IX-a a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX la Timisoara. ii invitam la Expozitie pe toti profesionistii din domeniu, dar mai ales pe cei ce doresc sa-si termoizoleze cladirea in care locuiesc, pentru a afla de la reprezentatii DEKO Professional ofertele special pregatite pentru acest eveniment” (Tiberiu Andrioaiei, Director DEKO Professional de la Policolor, Partener Oficial CAMEX 2009).

Expozantii le-au pregatit vizitatorilor mai multe surprize si concursuri. Printre premiile de la CAMEX: un acoperis Bramac, de 132 mp din gama Protector, ultima noutate in domeniul invelitorilor din beton, oferit de Egeria, si 3 tablouri de colectie de la Mozaic Art. EGERIA premiaza la Timisoara cea mai buna reteta pentru Prima Casa. Ingredientele vor fi oferite de marii producatori de materiale de constructii din Romania si din Europa si vor fi puse la dispozitia vizitatorilor pentru a-si elabora propriile retete pentru prima lor casa. Aceste retete se vor introduce intr-o urna, incepand cu prima zi a Expozitiei, respectiv 8 octombrie, iar duminica, 11 octombrie, vor fi trase la sorti retetele castigatoare si va fi inmanat marele premiu.

Partenerul Oficial CAMEX 2009 este DEKO Professional de la Policolor, partenerul local CAMEX Cluj-Napoca 2009 este Primaria Municipiului Timisoara, iar partenerii media nationali: Business Standard, Money Express, Casa - Constructie si Design (Prima TV), NewsIn, Radio Romania Actualitati, Domus, Casa Mea, Planul Casei Mele, Unelte si echipamente, Util, Arhitext, Bicau, Imobiliare.ro, Misiunea Casa, ComunicateMedia.ro si Constructionnews.ro.

Parteneri media locali sunt Adevarul de Seara, editia de Timisoara, Bursa Constructiilor, Zile si Nopti, Nyugati Jelen, Opinia Timisoarei, Radio Timisoara, Analog TV, Ziua de Vest, Radio Campus, Deco Construct, Casa Construct, FocusVest.ro, sapte Seri, TimisoaraAzi.ro, NewsTimisoara.ro

Impreuna cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events va invita la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Timisoara 2009 – evenimentul toamnei pentru industria constructiilor din Banat!

Expozitia va fi deschisa publicului intre 8-11 octombrie, iar programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica intre orele 10:00 si 14:00.

Despre ab plus

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 12 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.

Bogdan Romaniuc
PR, ABplus Events
0741/117.720
bogdan.romaniuc@abplus.ro
www.camex.ro

bogdan.romaniuc@abplus.ro