Profesionistii in constructii se intalnesc la CAMEX

BUCURESTI - 5 septembrie 2007

Comunicat tip General in Constructii

ExpoConferintele Internationale CAMEX Bucuresti, cel mai important eveniment business-to-business in domeniul constructiilor, isi vor deschide oficial portile pe 12 septembrie 2007, ora 12.30, la Complex Prisma.

In perioada 12 – 16 septembrie 2007, ExpoConferintele Internationale specializate CAMEX Bucuresti - Expozitia Internationala de Acoperisuri, Izolatii si Fatade si Expozitia Internationala de Hale si Constructii Industriale – vor reuni 250 dintre cei mai mari jucatori din domeniul constructiilor, intr-un modern cadru expozitional cu o intindere de peste 10.000 mp.

Aflat la a doua editie, in organizarea companiei ABplus Events, CAMEX Bucuresti 2007 reprezinta cel mai complex forum de marketing si comunicare expozitionala oferit profesionistilor romani in constructii. Pe langa spatiul expozitional, organizatorul si partenerii sai au pregatit un bogat si atractiv program de conferinte, mese rotunde si seminarii pe teme de stricta actualitate. Dintre acestea mentionam temele: “Certificarea profesionala a Intreprinderilor din Constructii”, 'Reducerea fiscalitatii in constructii – TVA pentru locuinte', „Marcajul CE si libera circulatie a produselor pentru constructii”, “Criza fortei de munca din constructii. Programe de pregatire pentru specialisti” si “Integrarea in Constructii a Panourilor Fotovoltaice cu posibilitatea racordarii la Reteaua Nationala”.

Printre participantii la CAMEX Bucuresti 2007 se numara personalitati recunoscute in domeniile constructii si materiale de constructii, arhitecti, proiectanti, antreprenori si reprezentanti ai asociatiilor profesionale. Vor fi prezenti de asemenea dezvoltatori de proiecte industriale, agentii imobiliare, investitori imobiliari si companii de consultanta, dar si finantatori, banci, societati de asigurari si leasing. Nu in ultimul rand, vor onora invitatia CAMEX si reprezentanti la varf ai ministerelor de resort si ai autoritatilor administratiei publice din Bucuresti.

Anul acesta, o noutate absoluta o reprezinta lansarea Concursului National CAMEX de Structuri de Acoperire, intitulat “Acoperis cu Personalitate”, organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania si ABplus Events. Dotat cu premii de 11.500 Euro, concursul se va derula in perioada 14 septembrie 2007 - 10 septembrie 2008 si are drept scop premierea arhitectilor pentru cele mai bune proiecte in care structura de acoperire este rezultatul unei integrari perfecte a tehnologiilor de ultima ora sau a structurilor si materialelor traditionale in ansamblul cladirii sau spatiului proiectat. Proiectele care vor intra in competitie trebuie sa fie executate si finalizate in perioada 2005 – aprilie 2008. Castigatorii concursului de proiecte “Acoperis cu Personalitate” vor fi premiati in cadrul galei speciale organizate la CAMEX 2008 Bucuresti.

„Succesul inregistrat anul trecut de prima editie a CAMEX Bucuresti ne-a dat incredere si ne-a determinat sa imbogatim programul de conferinte derulat in paralel cu expozitia propriu-zisa, astfel incat profesionistii in constructii, arhitectii, proiectantii, dar si micii meseriasi sa aiba de castigat in termeni de informatie de actualitate si solutii la problemele cu care se confrunta. Ca la fiecare editie CAMEX, dorim sa oferim partenerilor si clientilor nostri oportunitatea de a se intalni si comunica atat in cadru formal cat si in cadru informal si de a stabili contacte profesionale si de afaceri cat mai fructuoase.”, a subliniat Florin Mindirigiu, Director General ABplus Events.


Program de vizitare si acces CAMEX Bucuresti 2007
Expozitiile Internationale CAMEX din cadrul complexului Prisma vor fi deschise publicului in perioada 12 - 16 septembrie 2007, intre orele 10.00 si 20.00 (de miercuri pana sambata) si intre 10.00 si 14.00 (duminica).

Intrarea publicului se va realiza fie pe baza de bilet, fie prin intermediul invitatiei de specialist, fie in urma inregistrarii on-line pe site-ul www.camex.ro. ABplus Events pune la dispozitie gratuit mijloace de transport dus-intors pentru vizitatori, din Piata Presei Libere pana la Complexul Prisma.

Centru de presa CAMEX
Pentru a oferi in timp real informatii despre evenimentele derulate in cadrul expozitiei si conferintelor, organizatorii pun la dispozitia jurnalistilor Centrul de Presa, dotat cu calculatoare si conexiune Internet. Prin intermediul reprezentantilor departamentului de comunicare, ziaristii vor avea acces zilnic la noutati si fotografii din expozitie si vor putea programa discutii si interviuri cu invitatii si expozantii. De asemenea, sumarul noutatilor zilei va fi transmis presei prin newsletterul CAMEX.

Despre ab plus

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 11 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.
www.camex.ro

Raluca Puscasu
PR Executive
pr@abplus.ro