Profesionistii in constructii se intalnesc la Iasi!

Iasi - 18 martie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Timp de patru zile, incepand cu 19 martie, Iasul devine locul de intalnire al profesionistilor in constructii. Companii din toata tara, nume mari din domeniul constructiilor si amenajarilor, isi dau intalnire la Centrul Providenta, in cadrul Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, un eveniment cu traditie pentru Iasi.

De 12 ani CAMEX ia pulsul industriei constructiilor din Romania si ofera un feedback eficient atat companiilor din piata constructiilor, cat si tuturor celor care sunt interesati de evolutia acestui domeniu aflat intr-o continua transformare. Cu experienta acumulata in cei 12 ani de activitate in industria de targuri si expozitii, ABplus Events a devenit, prin Expozitiile Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, un adevarat barometru al pietei constructiilor din Romania: „Avand in vedere contextul actual, provocat de criza financiara mondiala, firmele de constructii vor trebui sa se adapteze nevoilor pietei si sa mentina o relatie cat mai apropiata cu proprii clienti. Desi se afla intr-o usoara cadere, piata constructiilor nu va ajunge totusi la recesiune, pentru ca, fata de celelalte piete, cea romaneasca se afla inca intr-un proces de dezvoltare”, a declarat Florin Mindirigiu, Director General ABplus Events.

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX reuneste in acest an la Iasi jucatorii din piata constructiilor din Romania. La cea de-a XIII-a editie CAMEX, care va avea loc intre 19 si 22 martie la Centrul Providenta din Iasi, unele dintre cele mai mari companii din Romania isi vor prezenta produsele si solutiile in materie de constructii si amenajari.

2009 este un an in care se anunta schimbari importante si pentru industria constructiilor, un an al planificarilor si al planurilor de strategie pe termen mediu si lung. Cand si cum se poate construi eficient in acest an? Care sunt oportunitatile ce pot fi identificate in noul context economic? Specialistii in constructii prezenti in cadrul evenimentului ce deschide seria Expozitiilor Nationale CAMEX din 2009 le vor raspunde la aceste intrebari tuturor celor interesati de constructia unei case sau de re(amenajarea) propriei locuinte. Pe toata perioada Expozitiei, vizitatorii vor beneficia de oferte promotionale si de reduceri de pana la 30% din partea expozantilor. Usi si ferestre din lemn masiv din pin canadian, mobilier din piele, balustrade de aluminiu anodiat, piscine din fibra de sticla, mozaic artistic pentru pereti si pardoseli, corpuri de iluminat realizate manual cu vitralii, sunt doar cateva dintre atractiile Expozitiei de la Iasi.

Dintre expozantii de anul acesta, 41% sunt din Moldova, 32% din Muntenia, 12% din Transilvania, 11% din Crisana si Maramures. 4% din firmele participante sunt din strainatate, asa cum este cazul GRAITEC Roumanie, care se numara printre primii trei dezvoltatori de software in domeniul constructiilor. Compania ofera o solutie software completa de proiectare, de la calcul pana la obtinerea planurilor de executie. EDIL COLORE DUE reprezinta compania COLORIFICIO SAN MARCO din Venetia – Italia, leader in productia sistemelor de vopsire pentru constructii si detine o linie completa in domeniul restaurarilor istorice si una dintre cele mai prestigioase colectii de produse decorative, Emozioni Veneziane.

impreuna cu partenerii de eveniment: partenerul oficial CAMEX 2009 - DEKO Professional de la Policolor, partenerul local CAMEX Iasi 2009 - NAGEV – structuri metalice, si partenerii media: Business Standard, Money Express, NewsIN, Domus, Casa Mea, Planul Casei Mele, Unelte si Echipamente, Util, Arhitext, Bicau, ComunicateMedia.ro, ContructionNews.ro, Ziarul de Iasi, Evenimentul, Zile si Nopti, Radio Hit si TV Bit va invitam la prima Expozitie Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX din acest an.

Programul de vizitare al Expozitiei este de joi pana sambata intre orele 10:00 si 18:00, si duminica intre 10:00 si 14:00.

Despre ab plus

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 12 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.

Bogdan Romaniuc
Responsabil PR
ABplus Events
0741117720
pr@abplus.ro
bogdan.romaniuc@abplus.ro