Pulsul pietei constructiilior inca se mai aude

Cluj-Napoca - 31 august 2009

Comunicat tip General in Constructii

Cele mai bune oferte imobiliare
de pe piata clujeana la salonul Prima Casa!
3-6 septembrie, Sala Sporturilor

Pulsul pietei constructiilior inca se mai aude

Chiar daca volumul lucrarilor de constructii a scazut cu aproape 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in raport cu luna aprilie a acestui an s-a inregistrat o crestere de este 9%, fapt ce atesta o oarecare revigorare a industriei constructiilor, greu incercata de criza financiara. Efectele pozitive ale crizei, asa cum spun specialistii, constau intr-o selectie riguroasa in piata. Arhitectii vad in criza financiara un bun prilej pentru redescoperirea materialelor ecologice si o valorificare mult mai eficienta a energiilor regenerabile. in acest sens un rol important il au sistemele pentru termoizolatii.

DEKO Professional Services, una dintre cele mai importante companii din Romania in domeniul materialelor de constructii, vine la CAMEX Cluj cu o oferta speciala pentru toata perioada expozitiei: toti cei interesati de achizitionarea unui termosistem marca DEKO Professional, vor primit polistirenul cadou.

Cea de-a doua editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX la Cluj-Napoca se va desfasura in perioada 3-6 septembrie la Sala Sporturilor „Horia Demian”, unde vor expune peste 80 de companii din domeniile constructii si instalatii.

„Prima Casa”, primul program conceput de Guvern pentru a veni in ajutorul sectorului constructiilor si a celui imobiliar, continua sa fie o mare provocare, atat pentru constructori, agenti imobiliari si dezvoltatori, cat si pentru cumparatorii de locuinte. De aceea ABplus Events vine in intampinarea tuturor celor interesati de „Prima Casa”, fie ca sunt ofertanti sau clienti finali, organizand la Cluj-Napoca, in cadrul celei de-a doua editii a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii, un Salon special gandit pentru piata imobiliara clujeana. Cele mai bune oferte dedicate programului guvernamental Prima Casa vor fi prezentate in cadrul salonului imobiliar, alaturi de solutii financiare adaptate pentru Prima Casa. Vor fi expuse exclusiv proiecte imobiliare care se incadreaza in programul Prima Casa si in limita de maxim 60.000 de euro. Printre promotiile dezvoltatorilor imobiliari din Cluj-Napoca se numara apartamente cu o camera incepand de la 20.000 de euro si apartamente cu doua camere la pretul de 30.000 de euro, probabil oferta anului pe piata imobiliara din Cluj-Napoca. Printre expozanti: Casa Pitas, Eumipa, Mao Imobiliare, Impact Developer & Contractor, BRD.

Vineri, incepand cu ora 11, la Sala Sporturilor “Horia Demian” vor incepe Conferintele CAMEX. Probleme la zi din industria constructiilor, situatia economica actuala, o analiza calititativa a pietei clujene incluzand cele mai recente investitii din Cluj-Napoca, cat si topul celor mai activi antreprenori locali, precum si un studiu bazat pe raspunsurile a peste 140  de firme de constructii din Romania, din care peste 50% au cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro, proiecte stiintifice importante, vor reuni timp de o zi specialisti, arhitecti, oameni de marketing in constructii si reprezentanti ai Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca. Expozanti in cadrul CAMEX, Andrei Spataru, Managing Partner IBC Focus si Andreea Sut, Marketing Manager IBC Focus vor sustine doua conferinte: Pulsul pietei constructiilior inca se mai aude in 2009, respectiv Cluj-Napoca, un constructopolis extins pe 153.754 ha.

Partenerul Oficial CAMEX 2009 este DEKO Professional de la Policolor, partenerul local CAMEX Cluj-Napoca 2009, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, iar partenerii media nationali Business Standard, Money Express, Casa - Constructie si Design (Prima TV), NewsIn, Domus, Casa Mea, Planul Casei Mele, Unelte si echipamente, Util, Arhitext, Bicau, Imobiliare.ro, Misiunea Casa, ComunicateMedia.ro si Constructionnews.ro. Parteneri media locali sunt Adevarul de Seara, editia de Cluj-Napoca, Radio Transilvania, NCN TV, Foaia Transilvana, Ziua de Cluj, Zile si Nopti, Monitorul de Cluj, Ziarul Faclia, Radio Paprika, Agnus Radio, ClujOnline si ClujLife.

Impreuna cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events va invita la Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Cluj-Napoca 2009 – evenimentul toamnei pentru industria constructiilor din Transilvania!

Expozitia va fi deschisa publicului intre 3-6 septembrie, iar programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica intre orele 10:00 si 14:00.

Despre ab plus

Despre ABplus Events
Compania ABplus Events este organizator profesionist de targuri, expozitii, conferinte si congrese, avand o experienta de 12 ani atat la nivel central cat si la nivel regional pe piata de profil din Romania. Compania si-a inceput activitatea in 1997 in Iasi, ca organizator de targuri si expozitii, ulterior extinzandu-si oferta de servicii cu organizarea de congrese nationale si internationale si servicii de marketing direct specializate pe constructii si instalatii. In prezent, ABplus Events opereaza cu birouri in Iasi si Bucuresti, organizand evenimente anuale in 14 dintre orasele mari ale tarii.

ABplus Events este prima companie din Romania care a implementat si certificat sistemul de management al calitatii conform ISO 9001 / 2000 pentru serviciile de organizare targuri, expozitii si congrese.

Compania este membra ASOEXPO - Asociatia Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania si membra ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, fiind in acelasi timp membra a Camerei de Comert si Industrie Romania - Marea Britanie si a Camerei de Comert si Industrie Romano – Germane.

Bogdan Romaniuc
PR, ABplus Events
0741117720
bogdan.romaniuc@abplus.ro
www.camex.ro
bogdan.romaniuc@abplus.ro