Eveniment de networking antreprenorial - SINGUR SAU IN ECHIPA?

BUCURESTI - 21 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Cursuri

Live site

Ediția cu numărul IX a evenimentului ABC Antreprenori “SINGUR sau în ECHIPĂ?" va avea loc pe 28 martie, intre 18.30-21.30 in sala de conferințe Lyon, Novotel. Speakeri vor fi: Mihai Stanescu - Fondator RoCoach si Traian Ispasiu – Fondator lanturi cafenele Caffe Tabiet, facilitator Empretec, director executiv Asociatia pentru Antreprenoriat Romania, co-fondator The Insititute for Happiness

Eveniment de networking antreprenorial - SINGUR SAU IN ECHIPA?
 Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul 

Henry David Thoreau

Eveniment ABC ANTREPRENORI - SINGUR SAU IN ECHIPA?

Desfasurare: 28 martie 2013

Durata: 3 ore (18.30-21.30)

Locatie: Sala Lyon, Hotel Novotel, Bucuresti

Cost: 89 lei

Agenda evenimentului:

18.30-18.45 - BUN VENIT PARTICIPANTILOR!

18.45-19.00 - PREZENTARE PARTICIPANTI 19.00-19.30 - MIHAI STANESCU - fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizează servicii exclusive de coaching de nivel premium în România, membru al Federaţiei Internaţionale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) şi membru fondator al Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC)

19.30-20.30 - PAUZA NETWORKING

20.30-21.00 - TRAIAN ISPASIU - fondator lanturi cafenele Caffe Tabiet, facilitator Empretec, director executiv Asociatia pentru Antreprenoriat Romania, co-fondator The Insititute for Happiness

21.00-21.15 - CONCURS TOMBOLA

21.15-21.30 - INCHEIEREA EVENIMENTULUI

Cui se adreseaza evenimentul:

Acest eveniment se adreseaza antreprenorilor aflati la inceput de drum sau celor cu experienta, care doresc sa valorifice potentialul echipei din care fac parte sau pe care doresc sa o construiasca.

Beneficiile participantului:

- Vei avea ocazia  de a audia antreprenori de succes de la care poti invata cum sa evitati erorile inerente ale startului in afaceri

- Vei descoperi instrumente & notiuni utile pentru dezvoltarea afacerii

- Vei descoperi  colaboratori, clienti potentiali, posibili furnizori pentru afacerea ta

- Vei petrece 3 ore de calitate in compania unor oameni cu aceleasi obiective si aceleasi provocari cu ale tale

- Daca vrei sa devii un profestionist pentru afacerea ta, inscrie-te aici

Obiectivele evenimentului:

ABC Antreprenori isi propune sa ofere continut de calitate si actualitate antreprenorului roman doritor de invatare continua, dar si sa creeze contextul propice relationarii dintre antreprenori aflati in diverse stadii de dezvoltare a afacerilor, din domenii diferite.

In cadrul evenimentului “SINGUR sau in ECHIPA?” obiectivul este de a livra informatii legate de necesitatea si importanta unei echipe, pasii pentru a construi o echipa, structura acesteia, rolurile fiecarui membru, precum si alte instrumente si notiune utile pentru dezvoltarea afacerii.

Despre ABC ANTREPRENORI

Misiunea ABC Antreprenori este de a deveni o sursa de inspiratie pentru antreprenori. Ne dorim sa cream o comunitate antreprenoriala puternica, unita, gata oricand sa isi impartaseasca experientele! Va oferim experiente unice, oameni deschisi, opinii diferite!