AGRALIM Targ International de Agricultura si Produse Agro-alimentare

Locul desfasurarii: Centrul Expozitional Moldova

Organizator: ABplus Events

Compania ABplus Events are deosebita placere de a va anunta organizarea celei de-a cincea editii a Targului International de Agricultura si Produse Agro-Alimentare AGRALIM, in perioada 2- 5 iunie 2011, la Centrul Expozitional Moldova din Iasi.

 

A cincea editie a Targului AGRALIM revine in calendarul expozitional ABplus si isi propune sa valorifice si sa implementeze un concept diferit al targului agroalimentar, transformand Iasul in centrul de atentie si interes al intregii Moldove.

 

Structurat pe 3 directii - Agro Farma, Agro Alimenta si Agro Traditional si patru zile tematice - Ziua Specialistului, Agro - Educativa, Ziua Angajatorului in Industria Agro - Alimentara si Ziua Bio - Traditionala Targul AGRALIM, va reuni categorii diverse de public. Prin structura sa complexa targul se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de materii prime, utilaje si echipamente utilizate in agricultura industria alimentara si pentru producerea „energiei verzi”, specialistilor din industrie dar si publicului larg.

 

  O componenta importanta a evenimentului o reprezinta Targul Agro- Traditional unde vor fi prezentate cele mai noi tendinte in domeniul bio precum si o oferta diversificata de produse traditionale. Tot aici vor fi expuse si echipamentele de producere a "energiei verzi": biocombustibili, sisteme eoliene, sisteme fotovoltaice.   

 

   Cu peste 5000 de vizitatori estimati zilnic, Targul AGRALIM isi propune sa readuca in prim plan industria agricola din Romania.

 

Despre ABPLUS DIRECT MARKETING

Compania ABplus Events a fost infiintata in anul 1997, fiind de 14 ani lider in organizarea de targuri si expozitii in constructii la nivel national.

Confirmare pana la data: 2 June 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: ABplus Events